Mattor Danderyd

Är du less på att golvet jämnt och ständigt är smutsigt och därav är på jakt efter en ny matta? I så fall har du hittat till helt rätt företag! Vi på HR Björkmans Entrémattor levererar, tvättar och byter ut mattor åt verksamheter i Danderyd.

Din mattleverantör i Danderyd

Ända sedan vi startade vår verksamhet för över 20 år sedan, har vi haft som vision att leverera en förstklassig mattservice som skapar en ren och fräsch miljö. Vi är väl medvetna om hur viktigt det är att ditt företags entré är fri från smuts, men också hur jobbigt det kan vara att ta hand om mattorna på egen hand. Vi sköter därför allt detta så att du kan fokusera på annat!

När du väljer att använda vår kompletta mattservice kan du vara säker på att vi tar hand om såväl byte, tvätt, kontroll och leverans av dina mattor. Det hela går till på följande sätt:

  1. Byte – Vi börjar med att placera en ny och fräsch matta i er entré. Efter önskad tidsperiod hämtar vi sedan upp den smutsiga entrémattan för att samtidigt byta ut den mot en nytvättad.
  2. Tvätt – När vi väl har hämtat upp den smutsiga mattan körs den till vårt prisbelönta och miljövänliga tvätteri. Där tvättas den med bioteknologi och insamlat regnvatten.
  3. Kontroll – Efter att mattan har tvättats lagerhåller vi den tills det är dags för nästa byte. Innan vi levererar din nytvättade matta genomgår den självfallet en kvalitetskontroll för att säkerställa kvalité i toppskick.
  4. Leverans – Sist men inte minst levererar vi mattan till er verksamhet i våra bio-gasbilar. Leveransen sker av våra trevliga och kunniga chaufförer som gärna svarar på eventuella funderingar.

Stort utbud av mattor

Ytterligare en stor fördel med att ta hjälp av oss på HR Björkmans Entrémattor, är att vi tillhandahåller ett stort utbud av mattor. Bland vårt välsorterade sortiment hittar du bland annat:

Som du märker är fördelarna med vår mattservice många. Om du också är i behov av mattor i Danderyd, tveka inte på att höra av dig till oss på HR Björkmans Entrémattor. Du når vår lokala mattspecialist direkt på 08–230 333, varmt välkommen!

Vi arbetar inom hela Stockholms län, alla dess kommuner och tätorter. HR Björkmans Entrémattor hjälper er oavsett vart er verksamhet är belägen: