Mattor Norrtälje

Om ert företag är i behov av mattor i Norrtälje, kan ni med fördel använda vår förstklassiga mattservice. Vi på HR Björkmans Entrémattor hjälper såväl små som stora organisationer med leverans, tvätt och byte av mattor!

Utmaningar på arbetsplatser

Då vi lever i ett land med mycket nederbörd under samtliga årstider är det inte konstigt att det finns många utmaningar när det kommer till renlighet på arbetsplatserna. Framförallt härrör problemen från fotgängare och kundvagnar som uppskattningsvis drar med sig 200 kilo smuts i byggnader.

Något som skapar utmaningar på många håll, men framförallt leder det till stora städkostnader, kostsamt slitage på golvet, ökad skaderisk samt ett dåligt första intryck hos besökare.

Eftersom entrén är det första som möter dina besökare kan en smutsig sådan leda till att dem får ett dåligt första intryck av verksamheten. På samma sätt kan en ren ingång istället leda till att de får en positiv uppfattning av ert företag.

Överlåt arbetet till oss

För att lösa detta på enklaste vis kan du med fördel använda vår förstklassiga mattservice. När du överlåter arbetet till oss på HR Björkmans Entrémattor kan du vara säker på att vi levererar, tvättar och byter ut mattorna i er företagsingång. Att komma igång med vår mattservice är dessutom enkelt.

  1. Hör av dig till en av våra mattspecialister på 08–230 333.
  2. Vår expert gör en behovsanalys för att hitta rätt mattlösning för ert företag.
  3. Du guidas genom vårt stora mattutbud och tillsammans med vår specialist väljer du den matta och bytesintervall som passar bäst.
  4. Vi levererar den nya, fräscha mattan till er entré och byter därefter ut den kontinuerligt.

Fördelarna med att välja en specialist som HR Björkmans Entrémattor är många, men framförallt får du garanterat den bästa mattlösningen på marknaden. Vi hjälper dig att komma igång redan idag på 08–230 333, varmt välkommen!

Vi arbetar inom hela Stockholms län, alla dess kommuner och tätorter. HR Björkmans Entrémattor hjälper er oavsett vart er verksamhet är belägen: