Så funkar det...

MattbyteBYTE

Vi lägger ut en ny fräsch entrématta hos dig. Efter utvalt intervall hämtar vi den smutsiga mattan och byter mot en nytvättad. Om du hyr logomattor har vi alltid dubbletter på vårt lager.

Kontroll av hyrmattaKONTROLL

Efter att vi har tvättat mattan lagerhåller vi den till ditt nästa byte. Innan leverans genomgår den en kvalitetskontroll så att du alltid ska få en matta i bästa skick.

Leverans av hyrmattaLEVERANS

Chaufförerna, våra kunniga och trevliga ambassadörer, levererar mattan med ett leende och svarar gärna på en fråga. Alla ordinarie kundleveranser sker miljövänligt med våra bio-gasbilar.

Utmaningen

Oskyddad gångtrafik skadar dina golv. I en genomsnittsfastighet dras det in upp till 200 kg grus, sand och smuts per år. Ca 80% av all smuts i offentliga byggnader kommer från gångtrafikanter och varuvagnar.

 KOSTSAM STÄDNING - Varje kilo grus och smuts blir mycket kostsamt att städa upp när det väl har spridit sig längre in i lokalerna.
 KOSTSAMT SLITAGE - Smutspartiklarnas skarpa kanter sliter så mycket på golvet att dess livslängd kan förkortas upp till 50%.
 SKADERISK - I ett land som vårt med mycket nederbörd följer enorma mängder väta och slask med våra skor in i lokalerna, vilket ger upphov till stor halkrisk, fuktiga och förstörda golv.
 FÖRSÄMRAT INTRYCK - En entré blir snabbt nersmutsad och rörig, vilket förmedlar en dålig första känsla av verksamheten.

 

Funktion

 • Stoppar smuts och väta.
 • Minskar risk för halkolyckor på våta golv.
 • Minskat slitage förlänger golvets livslängd.
 • Minskar tid och kostnader för städning.

 

Intryck

 • Ett rent, fräscht och välskött första intryck.
 • En professionell bild av verksamheten.
 • Snygga presentabla mattor klär rummet.
 • Profilerar genom budskap eller logotype.

Service

 •  Miljövänlig leverans
 • Installation och byten
 • Miljövänlig tvättprocess
 • Lagerhållning
 • Kvalitetskontroll
 • Kundservice

Expertis

 • Behovsanalys
 • Rådgivning
 • Utbildad chaufför
 • Produktkännedom
 • Inköp och kvalitetsansvar
 • Sortiment och urval

Lätt att komma igång

En av våra specialister hjälper dig med att hitta den bästa mattlösningen för din verksamhet.

Utifrån våra produktkatgorier väljer ni tillsammans ut bästa alternativet och bytesintervallet för ditt behov.

Mattorna levereras och du är i full gång med att stoppa smutsen, rädda lokalerna och ge ett snyggt och fräscht intryck.

Beställ vår tjänst nu

Vi har personliga säljare som är specialister på utformningen av en effektiv mattlösning.
För att komma i kontakt med din lokala säljare ring oss och bli kopplad eller fyll i formuläret så återkommer vi omgående till dig.
Alltid med ett kostnadsfritt och förutsättningslöst förslag.


Vi är bäst på mattor

Vi har gjort hyrmattor till vårt yttersta uppdrag. Vi arbetar inte med något annat utan har inriktat oss på det vi är bäst på. Som specialister kan vi hjälpa dig att få den bästa lösningen som marknaden har att erbjuda för att stoppa smutsen och rädda dina golv.

En effektiv mattlösning stoppar den mesta smutsen redan i entrén och kan minska städkostnader med hela 50-70 %, samtidigt som den ger ett viktigt första intryck.

Nöjda Kunder
Sedan starten 1993 har goda och långsiktiga relationer med våra kunder varit det allra viktigaste. Hela företaget bygger på att vi ser långsiktigt på alla kundkontakter. Med långsiktigt menar vi relationer som varar år efter år efter år.

Endast de bästa mattorna…
Idag tillhör vi ett av de ledande mattuthyrningsföretagen i Sverige. Ditt har vi kommit genom att hela tiden erbjuda våra kunder marknadens bästa hyrmattor och entrémattor samt bästa servicen.

Mer än själva mattan….
Att hyra en matta från Hr Björkmans Entrémattor AB är inte bara en matta som ska bytas. Du får också en chaufför som är specialist på att ta hand om dig på bästa sätt och som du kan ställa frågor till. Chauffören är vår ambassadör.

Service och kvalitet är honnörsord i affärsidén; Uthyrning av entrémattor med tonvikt på leveranskvalité. Med leveranskvalité menas allt som har med produkten att göra, det vill säga såväl sättet att leverera som mattans kvalité. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal med ett trevligt bemötande. Med våra entrémattor innanför dörren ska våra kunder dels kunna visa upp en ren snygg entré för sina besökare, dels få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt.

Ständig förbättring
Genom att löpande sätta nya mätbara mål säkerställs att verksamheten gör ständiga förbättringar. Regelbundet genomförs kundundersökningar för att få kundernas synpunkter.

Kommunikation
Policyn skall vara väl känd och förstås av samtliga medarbetare vilka också ska ha den kunskap som krävs för att kunna efterleva kvalitetspolicyn.

Kostnadseffektiv mattservice

Våra dörrmattor är designade för optimal smuts- och fuktupptagning. Vi ser till att mattan placeras på rätt plats, har rätt storlek och vi byter ut den med jämna mellanrum för optimal funktion.
Det finns många fördelar med att hyra våra dörrmattor:

1. Skydd Entremattor

Våra dörrmattor förebygger skador på era golv samt förhindrar att smuts och väta dras in i era lokaler.
2.  Kostnadseffektivt
Mattorna reducerar era städkostnader och förlänger golvens livslängd.
3.  Miljö
Våra mattor går att få i en mängd attraktiva färger med eller utan logotype. Vi tvättar dem regelbundet i en miljövänlig process. Mattorna är dessutom tillverkade på ett miljövänligt sätt.
4.  Säkerhet
Ni får torra och rena golv, vilket ger en väsentligt reducerad halkrisk.
5.  Statisk elektricitet
Mattorna innehåller en specialfiber, vilket absorberar och leder bort statisk elektricitet.


 

Hr Björkmans Entrémattor etablerar sig nu även i Norrbotten och det går därmed att hyra entrémattor på ytterligare ett geografiskt område. Vår mattservice kommer till en början att vara tillgänglig för kunder i Kalix, Luleå, Piteå och Boden. Vill du komma i kontakt med vår lokala säljare på plats i Norrbotten kontaktar du oss på 0923-123 33.

Precis som på övriga platser går det utmärkt att hyra logomattor, standardmattor, röda mattor, ergonomimattor och barnmattor i Norrbotten.

Entrematta i Norrbotten