Entrématta SuperMat

SuperMat ™ entrématta grovjobb

Vi har ensamrätt på marknadens effektivaste entrématta och kan erbjuda våra kunder ett alternativ som verkligen gör jobbet. Denna matta är alltid vår starka rekommendation vid utsatta områden eftersom vi vet skillnaden.

Hyra miljövänlig entrématta

EcoMat ™ entrématta alla miljöer

Vi har valt att göra denna miljömatta, som är tillverkad av återvunna PET-flaskor, till vår mycket prisvärda standardmatta. Denna riktigt snygga och stilrena entrématta smälter in i alla miljöer.

Hyr matta med logga

LogoMat ™ Logomatta egen design

Vi hjälper dig att enkelt skräddarsy din egna design så att du kan sätta din egen prägel på entrémattan. Våra experter återkommer med ett förslag på logomattan utifrån dina önskemål och vi ger oss inte förrän du är riktigt nöjd!

Uthyrning röda mattor

Röda mattor

Hyr en röd matta till ett event eller som en pampig entrématta till din butik eller din restaurang! Känslan som förmedlas med en röd matta behöver knappt introduceras. Rulla ut den röda mattan för dina besökare och kunder.

Hyra ergonomimatta

Ergonomimattor

Dessa mattor gör underverk vid arbetsstationer med en signifikant effektivitetsökning som resultat. Våra ergonomimattor eller arbetsplatsmattor är speciellt anpassade för att användas på arbetsplatser där du eller er personal behöver stå mycket.

Barnmattor

Dessa fördesignade mattor är mycket populära bland de små. Hyrmattorna skapar kul lekområden med färger som automatiskt lockar till sig busandet och håller smutsen på mattan. Perfekta som entrémattor på förskolor, barnmottagningar och andra offentliga platser där barn vistas.