Affärsidé


Uthyrning av entrémattor med tonvikt på leveranskvalité. Med leveranskvalité menas allt som har med produkten att göra, det vill säga såväl sättet att leverera som mattans kvalité. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal med ett trevligt bemötande. Med våra entrémattor innanför dörren ska våra kunder dels kunna visa upp en ren snygg entré för sina besökare, dels få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt.

Vision


Att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalité och miljötänkande. Att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö – enkelt och bekymmersfritt.

Kundnöjdhet är det viktigaste för oss - Lyssna till några av våra kunder

 • Nöjda och belåtna - allt flyter på bra. Chauffören är glad och trevlig och likaså övrig personal och tjänsten till belåtenhet. Mattorna byts som det ska.

  - Marin Teknik Syd AB

 • Vi är jättenöjda - allt fungerar jättebra och mattorna är fina och "håller fast" smutsen bra. Har träffat chauffören och han är trevlig.

  - Brf Solbacken

 • Samarbetet funkar fint. Bytena går smidigt och kontakt både med chaufför och kontorspersonal är bra.

  - D.O. Bilpartner

 • Det är en mycket bra tjänst och mattan tar hand om all smuts. Det ser rent och trevligt ut när kunderna kommer in.

  - Bravida

 • Mattan är bra. Chaufförerna har kommit som bestämt och hämtat och lämnat ny. Vi är mycket nöjda!

  - KSD Edicom AB Descartes


Mattföretaget på Sveriges topp

se vår film