Affärsidé


Uthyrning av entrémattor med tonvikt på leveranskvalité. Med leveranskvalité menas allt som har med produkten att göra, det vill säga såväl sättet att leverera som mattans kvalité. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal med ett trevligt bemötande. Med våra entrémattor innanför dörren ska våra kunder dels kunna visa upp en ren snygg entré för sina besökare, dels få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt.

Vision


Att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalité och miljötänkande. Att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö – enkelt och bekymmersfritt.

Kundnöjdhet är det viktigaste för oss - Lyssna till några av våra kunder

 • Allt funkar bra - vi har varit kund i många år och har bara lagt till matta på ett nytt ställe så vi är väl förtrogna med Hr Björkmans.

  - Palmlunds Rydebäck

 • Vi är nöjda - mattan är fin och fungerar väl. Har inte träffat chauffören utan bara sett honom som hastigast och han är snabb och effektiv.

  - Imtech Elteknik AB

 • Allt fungerar väldigt bra - mattorna byts när de ska, trevliga chaufförer och bra kontakt. Haft Hr Björkmans i 12 år totalt i de olika restaurangerna och nyligen lagt till ett ställe. Har varit nöjda i alla år.

  - Espresso House Sweden AB

 • Hela konceptet! Produkten, mattorna är jättebra. Personalen och servicen är också mycket bra.

  - SRHB

 • Allt är jättebra fungera som det skall!

  - 77:an Service HB, My Way


Mattföretaget på Sveriges topp

se vår film