Affärsidé


Uthyrning av entrémattor med tonvikt på leveranskvalité. Med leveranskvalité menas allt som har med produkten att göra, det vill säga såväl sättet att leverera som mattans kvalité. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal med ett trevligt bemötande. Med våra entrémattor innanför dörren ska våra kunder dels kunna visa upp en ren snygg entré för sina besökare, dels få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt.

Vision


Att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalité och miljötänkande. Att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö – enkelt och bekymmersfritt.

Kundnöjdhet är det viktigaste för oss - Lyssna till några av våra kunder

 • Allt fungerar smidigt, bra mattor, trevlig chaufför och bra kontakt.

  - Arredo AB Golvpoolen

 • Vi är jättenöjda - allt fungerar jättebra och mattorna är fina och "håller fast" smutsen bra. Har träffat chauffören och han är trevlig.

  - Brf Solbacken

 • De fixar allt själva, jag har sagt hur jag vill ha det och det funkar!

  - Graffiti Café

 • Det är inga bekymmer alls! Vi är mycket nöjda och tycker det fungerar bra. Chauffören är väldigt trevlig och det gick smidigt och lätt att ändra mattbytet när vi hade semesterstängt.

  - PG Etikett

 • God service och bra dialog. Vår erfarenhet av mattorna är så bra att vi bytt till Hr Björkmans på våra fartyg också!

  - HH-Ferries


Mattföretaget på Sveriges topp

se vår film