Affärsidé


Uthyrning av entrémattor med tonvikt på leveranskvalité. Med leveranskvalité menas allt som har med produkten att göra, det vill säga såväl sättet att leverera som mattans kvalité. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal med ett trevligt bemötande. Med våra entrémattor innanför dörren ska våra kunder dels kunna visa upp en ren snygg entré för sina besökare, dels få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt.

Vision


Att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalité och miljötänkande. Att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö – enkelt och bekymmersfritt.

Kundnöjdhet är det viktigaste för oss - Lyssna till några av våra kunder

 • Bra service - mattorna bytes när de ska utan problem, nöjda med tjänsten. Trevlig personal.

  - Svensk Ugnslackering AB

 • Har inget att anmärka på, skönt att ha dem allt flyter på.

  - Resturang Orkide Thai

 • Det har fungerat bra, träffat chauffören ngn gång och han gör sitt jobb bra. Bra kontakt med Hr Björkman. Inga klagomål.

  - Svansjöns Hembageri

 • Vi är nöjda med tjänsten, chauffören och mattorna. Vår trappstäderska dammsuger inte mattorna så ibland kan de vara litet smutsiga men vi ska ta upp en diskussion med henne så det fixar sig säkert. Vi har tidigare haft köpta mattor och uppskattar nu servicen med hämtning/lämning mycket.

  - Brf Högsbo 11:1 AB

 • Nöjda och belåtna - allt flyter på bra. Chauffören är glad och trevlig och likaså övrig personal och tjänsten till belåtenhet. Mattorna byts som det ska.

  - Marin Teknik Syd AB


Mattföretaget på Sveriges topp

se vår film