Affärsidé


Uthyrning av entrémattor med tonvikt på leveranskvalité. Med leveranskvalité menas allt som har med produkten att göra, det vill säga såväl sättet att leverera som mattans kvalité. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal med ett trevligt bemötande. Med våra entrémattor innanför dörren ska våra kunder dels kunna visa upp en ren snygg entré för sina besökare, dels få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt.

Vision


Att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalité och miljötänkande. Att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö – enkelt och bekymmersfritt.

Kundnöjdhet är det viktigaste för oss - Lyssna till några av våra kunder

 • Vi är nöjda - mattan är fin och fungerar väl. Har inte träffat chauffören utan bara sett honom som hastigast och han är snabb och effektiv.

  - Imtech Elteknik AB

 • Hela konceptet! Produkten, mattorna är jättebra. Personalen och servicen är också mycket bra.

  - SRHB

 • Det har fungerat bra, träffat chauffören ngn gång och han gör sitt jobb bra. Bra kontakt med Hr Björkman. Inga klagomål.

  - Svansjöns Hembageri

 • Det fungerar väldigt bra! Mattan är jättebra, chauffören trevlig när han kommer och byter och samarbetet flyter på fint. Inga problem alls. Mycket nöjda!

  - Landskronahem

 • Mattan införskaffades pga problem med att skräp från verkstaden drogs in på kontoret. Mattan har gjort stor skillnad och de är nöjda. Kontakten med företaget samt chaufför funkar bra det också.

  - Mobergs Mekaniska Verkstad


Mattföretaget på Sveriges topp

se vår film