Affärsidé


Uthyrning av entrémattor med tonvikt på leveranskvalité. Med leveranskvalité menas allt som har med produkten att göra, det vill säga såväl sättet att leverera som mattans kvalité. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal med ett trevligt bemötande. Med våra entrémattor innanför dörren ska våra kunder dels kunna visa upp en ren snygg entré för sina besökare, dels få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt.

Vision


Att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalité och miljötänkande. Att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö – enkelt och bekymmersfritt.

Kundnöjdhet är det viktigaste för oss - Lyssna till några av våra kunder

 • Mattan fungerar jättebra! Vi är väldigt nöjda. Har träffat chauffören ett flertal gånger.

  Ullis - Zoo i Sävedalen AB

 • Funkar fint - inga problem. Bra kontakt och trevlig chaufför.

  - Däckia AB

 • Det funkar jättebra! Vi är väldigt nöjda - jättefina mattor, bra service, smidig hämtning/lämning och trevlig chaufför.

  - Seniorum

 • Allt funkar bra - vi har varit kund i många år och har bara lagt till matta på ett nytt ställe så vi är väl förtrogna med Hr Björkmans.

  - Palmlunds Rydebäck

 • Är så nöjda med alltihop, matta, byte och chaufför. Eftersom man anlitar Hr B för andra lokaler så visste man att det skulle gå bra.

  - Malmö Stad Serviceförvaltning


Mattföretaget på Sveriges topp

se vår film