Om Hr Björkmans Entrémattor & vilka vi är

Uthyrning av entrémattor i världsklass!
Hållbart och bekymmersfritt!

Vi är alla affärsmän

 • Vi drivs av lönsamma affärer
 • Vi skapar goda relationer
 • Vi utmanas av att göra mer av mindre

  – Vårt agerande bidrar till vår lönsamhet

Vi är kvalitet

 • Vi är skickliga och vår kunskap utvecklas ständigt
 • Vi har ordning och reda
 • Vi håller vad vi lovar

  – Vår kunskap gör skillnad

Vi prioriterar hållbarhet

 • Vi värnar om människan och miljön
 • Vi tänker säkerhet
 • Vi skapar hållbara lösningar

  – Vi skapar en positiv förändring

Vi är annorlunda

 • Vi är nytänkande och vågar prova
 • Vi är lyhörda och hittar lösningar
 • Vi gör det lilla extra

  – Utmaningar driver oss framåt

Vi är ett team

 • Vi ser alla som lika viktiga
 • Vi ger och tar information
 • Vi tar alla ansvar och litar på varandra

  – Tillsammans är vi starka

Uthyrning av entrémattor i världsklass! Hållbart och bekymmersfritt!

Vad vi gör

Vi förser våra kunder med högkvalitativa entrémattor som vi sedan tvättar regelbundet. Som en röd tråd genom hela vår affärsidé löper vårt miljöengagemang. Vi använder mattor av mycket hög kvalité som håller i flera år genom att vi utför behovsanalyser av bytesfrekvens, storlek och typ av matta hos våra kunder. På så vis slits den uthyrda mattan inte mer än nödvändigt när den väl är på plats. I våra tvätterier tvättas och torktumlas mattorna skonsamt för att bibehålla sin hållbarhet och kvalitet. Efter tvätten genomgår de en kvalitetskontroll. Vår personal har utbildats i att laga mindre skador på mattorna. Sålunda minskar också vårt avfall.
Våra mattor bidrar med en renare och fräschare miljö vilket minskar behovet av ständig städning hos kunden. Vi har mattor som passar alla miljöer och kan även erbjuda specialdesignade mattor. Läs mer om våra olika mattor här.

Varför vi gör det

För att vi är bäst på entrémattor helt enkelt. Ända sedan starten för snart 30 år sedan har vi gjort hyrmattor till vårt främsta uppdrag. Det innebär att vi inte arbetar med något annat, utan har valt att fokusera på det vi är bäst på.
Oskyddad gångtrafik skadar dina golv. I en genomsnittsfastighet dras det in upp till 200 kg grus, sand och smuts per år. Ca 80 procent av all smuts i offentliga byggnader kommer från gångtrafikanter och varuvagnar.
Fördelarna med att välja en specialist som HR Björkmans Entrémattor är många, men framförallt får du garanterat den bästa mattlösningen på marknaden. Våra lokala mattspecialister hjälper dig alltså att hitta en effektiv lösning stoppar väta och smuts redan i entrén. Något som gör att ni kan minska städkostnaderna med 50-70% samtidigt som ni skapar ett professionellt första intryck. Och risken för fallolyckor minskar betydligt.

Hur vi gör det

Samtliga tvättanläggningar har ett slutet system där upp till 98 procent av vattnet återanvänds. Detta system installerades 1997 och har därefter vidareutvecklats av oss. Det är patenterat av Hr Björkmans Entrémattor 2016. Vårt slutna tvättvattensystem bidrar till att vi kan minska vår vattenförbrukning avsevärt och vi tar  tillvara regnvatten. Eftersom vi återanvänder cirka 98 procent av vattnet sparar vi ungefär 16 miljoner liter vatten årligen, vilket motsvarar nästan sju olympiska simbassänger. Vattnet i systemen håller en temperatur på 33°C och behöver därför endast värmas upp med högst sju grader. Vi använder biogaseldad panna för detta. Till största delen tvättas mattorna i bioteknologiskt tvättmedel som fungerar optimalt i låga grader. Detta bidrar också till att vattnet inte behöver värmas upp fler grader. Torktumlarna är biogasdrivna och vi försäkrar oss om att dessa inte värms upp för mycket eller körs i onödan genom att hela tiden prova nya möjligheter.

Vem vi gör det för

Våra kunder finns representerade i alla branscher, från stora industri- och tjänsteföretag till offentlig verksamhet och enskilda butiker och butikskedjor.
Vi hyr ut och tvättar entrémattor med tonvikt på leveranskvalitet. Med leveranskvalitet menar vi allt som har med produkten att göra: sättet som mattan levereras på samt mattans kvalitet. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal som har ett trevligt bemötande.
Vår vision är att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalitet och miljötänkande. Vi vill att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö -enkelt och bekymmersfritt.  Med våra entrémattor innanför dörren kan kunderna visa upp en ren och snygg entré för sina besökare samt få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt med hjälp av våra mattor. Samtidigt som miljön skonas.

Var vi gör det

Hr Björkmans Entrémattor finns på följande platser:

Storstockholm och Uppsala.

I Skåne finns vi i alla stora städer samt i de flesta mindre orter.

Vi finns också i Halland, Småland, Blekinge, Göteborg, Östergötland samt i Norrbotten.

Vårt miljöengagemang

Hela vår verksamhet bygger från grunden på en cirkulär affärsmodell där vi förenar högkvalitativa och varaktiga produkter med en tjänst som vårdar och återupprättar produktens kvalitet, där vi hanterar och kontrollerar så att den kan tjäna sitt syfte om och om igen. Från denna grund har vi valt att jobba vidare inom det miljöfokuserade området och sätta standarden som föregångare, inte bara i branschen utan även inom näringslivet som sådant.
En del av vårt arbete har legat i att ta fram ett särskilt, och numera slutet tvättsystem som återanvänder vatten och energi. Vi har som första mattvätteri i världen börjat använda bioteknologiskt rengöringsmedel. En naturlig process där mikroorganismer sköter jobbet genom att bryta ner smuts på ett sätt som är oskadligt för människor, djur och natur.
Vi är fossilbränslefria i vår verksamhet genom att driva tvättprocessen med biogas och enbart använda el från vind- och solkraft. Dessutom har vi tagit fram ett optimerat leveranssystem där samtliga av våra ordinarie kundleveranser sker med fossilfria transportbilar.
Detta är bara några exempel från en rad åtgärder av ett innovativt svenskt företag som precis lyckats plocka hem miljöpris på Europanivå.

Läs mer om våra miljöcertifieringar här…

Vi är bäst på entrémattor!

Mervärdet av att hyra entremattor

På Hr Björkmans Entrémattor har vi ända sedan starten 1993 gjort hyrmattor till vårt främsta uppdrag. Det innebär att vi inte arbetar med något annat, utan endast har valt att fokusera på det vi är bäst på – att hyra ut entrémattor.

Fördelarna med att välja en specialist som HR Björkmans Entrémattor är många, men framförallt får du garanterat den bästa mattlösningen på marknaden. Våra lokala mattspecialister hjälper dig alltså att hitta en effektiv lösning som stoppar väta och smuts redan i entrén. Något som gör att ni kan minska städkostnaderna med 50-70% samtidigt som ni skapar ett professionellt första intryck.

Mer än bara entrémattor

Att hyra en entrématta från oss handlar dock om så mycket mer än om endast en matta som ska bytas ut. Du får också en chaufför som besitter stor kunskap och samtidigt är specialist på att ta hand om dig på bästa sätt. Chauffören är vår ambassadör, vilket även innebär att du kan ställa frågor som rör mattorna och dess funktion.

Service och kvalitet är honnörsord i affärsidén; ”Uthyrning av entrémattor med tonvikt på leveranskvalité. Med leveranskvalité menas allt som har med produkten att göra, det vill säga såväl sättet att leverera som mattans kvalité. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal med ett trevligt bemötande. Med våra entrémattor innanför dörren ska våra kunder dels kunna visa upp en ren snygg entré för sina besökare, dels få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt.”

Nöjda kunder

Sedan vi startade verksamheten under 1993 har vi bildat goda och långsiktiga relationer med våra kunder, vilket även gjort deras kunder mycket nöjda. Hela företaget bygger på att vi ser långsiktigt på alla kundkontakter. Med långsiktigt menar vi relationer som varar år efter år efter år.

De bästa mattorna på marknaden

Idag är vi på Hj Björkmans Entrémattor ett utav Sveriges ledande mattuthyrningsföretag. Hit har vi kommit genom att hela tiden erbjuda våra kunder de bästa entré- och hyrmattorna samt den bästa servicen.

Ständig förbättring

Genom att löpande sätta nya mätbara mål säkerställs att verksamheten gör ständiga förbättringar. Regelbundet genomförs kundundersökningar för att få kundernas synpunkter.

Fakta om
Hr Björkmans Entrémattor AB

Siffror

 • Omsättning : 71 msek
 • Antal kunder: 7 000
 • Område: Skåne, Halland, Blekinge, Småland, Göteborg, Östergötland, Stockholm, Uppsala och Norrbotten
 • Antal anställda: 55
 • Antal tvätteri: 3
 • Antal depåer: 3
 • Startår: 1993
 • Antal mattor i rotation: 35 000st det motsvarar 60 000kvm matta eller ca 10st fotbollsplaner

Historik

2023 – Vi jubilerar och firar 30 år den 22 september

2023 – Förvärv av Söderberghs mattleasing

2022 – Vi identifierar våra värderingar

2022 – Flyttar till nybyggt tvätteri i Upplands Väsby vilket innebär att samtliga tvätterier fungerar med Hr Björkmans patenterade vattenåtervinningsmetod

2021 – Förvärv av Liisa Entrémattor AB

2018 – Invigning av eget tvätteri i Kalix

2018 – Förvärv av Stockholms Hyr-tvätt

2017 – Förvärv av Sydsvenska Nea i Diö

2016 – Förvärvar fastighet i Kalix

2016 – Erhåller patent för innovativt slutet tvättsystem

2015 – Bygger ut solpaneler på taket till tvätteriet i Arlöv

2015 – Etablering i Norrbotten

2014- Vinnare av EMAS Awards i Europa i kategorin ”Small Companies”, Eco-innovations improving environmental performance

2013- Blir som första företag utanför Nordamerika certifierad med CLEAN GREEN

2012

 • Första bilen i drift med biogas uppvärmt skåp
 • Patentsökt reningsanläggning
 • Introduktion av Biologiskt rengöringsmedel
 • Introduktion av Sober Black, tillverkad av återvunna PET flaskor
 • Förvärv av Entréservice i Stockholm AB

2011- Etablering Stockholm

2010 – Etablering i Göteborg

2006 – Etablering i Polen

2005- Flyttar till Stora Bernstorp utanför Malmö i ny miljöanpassad anläggning på ca 1500 kvm med bla

 • Egen gasmack
 • Toppmodern automatiserad tvättanläggning
 • Regnvatten i tvättprocessen
 • Första tvätteriet i södra Sverige med Svanen licens

2005 – Samtliga ordinarie bilar är bio/naturgasdrivna

2003 – Kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 26 juni 2003

2001 – Introduktion av första gasbilen.

1999 – Certifierad enligt EMAS

1999- Första tvätteriet i Sverige som blev miljöcertifierad enligt ISO 14001

1997 – Egen miljövänlig tvätt på Höjdrodergatan 17

1997 – Kontoret flyttar från Kilian Zollsgatan till Höjdrodergatan 17

1997 – Förvärv av Tre Städs mattkunder i Helsingborg

1995 – Reny tvättar mattorna, vi förvärvar en del av Renys mattkunder

1995 – Första lagerlokalen på Höjdrodergatan i Malmö, 150 kvm

1995 – Introducerar SuperMat

1994 – Förvärv av Skånsk Mattvätt och Sånt

1993 – Företaget startade på Kilian Zollsgatan i Malmö och mattorna tvättades av Marieholmstvätten

 • Skåne
  040 – 18 72 72
  info(a)hrbjorkman.se

 • Blekinge
  0476 – 217 70
  info(a)hrbjorkman.se

 • Stockholm
  08-230 333
  info(a)hrbjorkman.se

 • Norrbotten
  0923 – 123 33
  info(a)hrbjorkman.se

 • Småland
  0476 – 217 70
  info(a)hrbjorkman.se

 • Göteborg
  031 – 203 333
  info(a)hrbjorkman.se

 • Östergötland
  08-230 333
  info(a)hrbjorkman.se

 • Halland
  031 – 203 333
  info(a)hrbjorkman.se

Om Hr Björkmans Entrémattor & vilka vi är

Uthyrning av entrémattor i världsklass! Hållbart och bekymmersfritt!

Vi är alla affärsmän

 • Vi drivs av lönsamma affärer
 • Vi skapar goda relationer
 • Vi utmanas av att göra mer av mindre

  – Vårt agerande bidrar till vår lönsamhet

Vi är kvalitet

 • Vi är skickliga och vår kunskap utvecklas ständigt
 • Vi har ordning och reda
 • Vi håller vad vi lovar

  – Vår kunskap gör skillnad

Vi prioriterar hållbarhet

 • Vi värnar om människan och miljön
 • Vi tänker säkerhet
 • Vi skapar hållbara lösningar

  – Vi skapar en positiv förändring

Vi är annorlunda

 • Vi är nytänkande och vågar prova
 • Vi är lyhörda och hittar lösningar
 • Vi gör det lilla extra

  – Utmaningar driver oss framåt

Vi är ett team

 • Vi ser alla som lika viktiga
 • Vi ger och tar information
 • Vi tar alla ansvar och litar på varandra

  – Tillsammans är vi starka

Uthyrning av entrémattor i världsklass!
Hållbart och bekymmersfritt!

Vad vi gör

Vi förser våra kunder med högkvalitativa entrémattor som vi sedan tvättar regelbundet. Som en röd tråd genom hela vår affärsidé löper vårt miljöengagemang. Vi använder mattor av mycket hög kvalité som håller i flera år genom att vi utför behovsanalyser av bytesfrekvens, storlek och typ av matta hos våra kunder. På så vis slits den uthyrda mattan inte mer än nödvändigt när den väl är på plats. I våra tvätterier tvättas och torktumlas mattorna skonsamt för att bibehålla sin hållbarhet och kvalitet. Efter tvätten genomgår de en kvalitetskontroll. Vår personal har utbildats i att laga mindre skador på mattorna. Sålunda minskar också vårt avfall.
Våra mattor bidrar med en renare och fräschare miljö vilket minskar behovet av ständig städning hos kunden. Vi har mattor som passar alla miljöer och kan även erbjuda specialdesignade mattor. Läs mer om våra olika mattor här.

Varför vi gör det

För att vi är bäst på entrémattor helt enkelt. Ända sedan starten för snart 30 år sedan har vi gjort hyrmattor till vårt främsta uppdrag. Det innebär att vi inte arbetar med något annat, utan har valt att fokusera på det vi är bäst på.
Oskyddad gångtrafik skadar dina golv. I en genomsnittsfastighet dras det in upp till 200 kg grus, sand och smuts per år. Ca 80 procent av all smuts i offentliga byggnader kommer från gångtrafikanter och varuvagnar.
Fördelarna med att välja en specialist som HR Björkmans Entrémattor är många, men framförallt får du garanterat den bästa mattlösningen på marknaden. Våra lokala mattspecialister hjälper dig alltså att hitta en effektiv lösning stoppar väta och smuts redan i entrén. Något som gör att ni kan minska städkostnaderna med 50-70% samtidigt som ni skapar ett professionellt första intryck. Och risken för fallolyckor minskar betydligt.

Hur vi gör det

Samtliga tvättanläggningar har ett slutet system där upp till 98 procent av vattnet återanvänds. Detta system installerades 1997 och har därefter vidareutvecklats av oss. Det är patenterat av Hr Björkmans Entrémattor 2016. Vårt slutna tvättvattensystem bidrar till att vi kan minska vår vattenförbrukning avsevärt och vi tar  tillvara regnvatten. Eftersom vi återanvänder cirka 98 procent av vattnet sparar vi ungefär 16 miljoner liter vatten årligen, vilket motsvarar nästan sju olympiska simbassänger. Vattnet i systemen håller en temperatur på 33°C och behöver därför endast värmas upp med högst sju grader. Vi använder biogaseldad panna för detta. Till största delen tvättas mattorna i bioteknologiskt tvättmedel som fungerar optimalt i låga grader. Detta bidrar också till att vattnet inte behöver värmas upp fler grader. Torktumlarna är biogasdrivna och vi försäkrar oss om att dessa inte värms upp för mycket eller körs i onödan genom att hela tiden prova nya möjligheter.

Vem vi gör det för

Våra kunder finns representerade i alla branscher, från stora industri- och tjänsteföretag till offentlig verksamhet och enskilda butiker och butikskedjor.
Vi hyr ut och tvättar entrémattor med tonvikt på leveranskvalitet. Med leveranskvalitet menar vi allt som har med produkten att göra: sättet som mattan levereras på samt mattans kvalitet. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal som har ett trevligt bemötande.
Vår vision är att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalitet och miljötänkande. Vi vill att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö -enkelt och bekymmersfritt.  Med våra entrémattor innanför dörren kan kunderna visa upp en ren och snygg entré för sina besökare samt få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt med hjälp av våra mattor. Samtidigt som miljön skonas.

Var vi gör det

Hr Björkmans Entrémattor finns på följande platser:

Storstockholm och Uppsala.

I Skåne finns vi i alla stora städer samt i de flesta mindre orter.

Vi finns också i Halland, Småland, Blekinge, Göteborg, Östergötland samt i Norrbotten.

Vårt miljöengagemang

Hela vår verksamhet bygger från grunden på en cirkulär affärsmodell där vi förenar högkvalitativa och varaktiga produkter med en tjänst som vårdar och återupprättar produktens kvalitet, där vi hanterar och kontrollerar så att den kan tjäna sitt syfte om och om igen. Från denna grund har vi valt att jobba vidare inom det miljöfokuserade området och sätta standarden som föregångare, inte bara i branschen utan även inom näringslivet som sådant.
En del av vårt arbete har legat i att ta fram ett särskilt, och numera slutet tvättsystem som återanvänder vatten och energi. Vi har som första mattvätteri i världen börjat använda bioteknologiskt rengöringsmedel. En naturlig process där mikroorganismer sköter jobbet genom att bryta ner smuts på ett sätt som är oskadligt för människor, djur och natur.
Vi är fossilbränslefria i vår verksamhet genom att driva tvättprocessen med biogas och enbart använda el från vind- och solkraft. Dessutom har vi tagit fram ett optimerat leveranssystem där samtliga av våra ordinarie kundleveranser sker med fossilfria transportbilar.
Detta är bara några exempel från en rad åtgärder av ett innovativt svenskt företag som precis lyckats plocka hem miljöpris på Europanivå.

Läs mer om våra miljöcertifieringar här…

Vi är bäst på entrémattor!

Mervärdet av att hyra entremattor

På Hr Björkmans Entrémattor har vi ända sedan starten 1993 gjort hyrmattor till vårt främsta uppdrag. Det innebär att vi inte arbetar med något annat, utan endast har valt att fokusera på det vi är bäst på – att hyra ut entrémattor.

Fördelarna med att välja en specialist som HR Björkmans Entrémattor är många, men framförallt får du garanterat den bästa mattlösningen på marknaden. Våra lokala mattspecialister hjälper dig alltså att hitta en effektiv lösning som stoppar väta och smuts redan i entrén. Något som gör att ni kan minska städkostnaderna med 50-70% samtidigt som ni skapar ett professionellt första intryck.

Mer än bara entrémattor

Att hyra en entrématta från oss handlar dock om så mycket mer än om endast en matta som ska bytas ut. Du får också en chaufför som besitter stor kunskap och samtidigt är specialist på att ta hand om dig på bästa sätt. Chauffören är vår ambassadör, vilket även innebär att du kan ställa frågor som rör mattorna och dess funktion.

Service och kvalitet är honnörsord i affärsidén; ”Uthyrning av entrémattor med tonvikt på leveranskvalité. Med leveranskvalité menas allt som har med produkten att göra, det vill säga såväl sättet att leverera som mattans kvalité. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal med ett trevligt bemötande. Med våra entrémattor innanför dörren ska våra kunder dels kunna visa upp en ren snygg entré för sina besökare, dels få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt.”

Nöjda kunder

Sedan vi startade verksamheten under 1993 har vi bildat goda och långsiktiga relationer med våra kunder, vilket även gjort deras kunder mycket nöjda. Hela företaget bygger på att vi ser långsiktigt på alla kundkontakter. Med långsiktigt menar vi relationer som varar år efter år efter år.

De bästa mattorna på marknaden

Idag är vi på Hj Björkmans Entrémattor ett utav Sveriges ledande mattuthyrningsföretag. Hit har vi kommit genom att hela tiden erbjuda våra kunder de bästa entré- och hyrmattorna samt den bästa servicen.

Ständig förbättring

Genom att löpande sätta nya mätbara mål säkerställs att verksamheten gör ständiga förbättringar. Regelbundet genomförs kundundersökningar för att få kundernas synpunkter.

Fakta om
Hr Björkmans Entrémattor AB

Siffror

 • Omsättning : 71 msek
 • Antal kunder: 7 000
 • Område: Skåne, Halland, Blekinge, Småland, Göteborg, Östergötland, Stockholm, Uppsala och Norrbotten
 • Antal anställda: 55
 • Antal tvätteri: 3
 • Antal depåer: 3
 • Startår: 1993
 • Antal mattor i rotation: 35 000st det motsvarar 60 000kvm matta eller ca 10st fotbollsplaner

Historik

2023 – Vi jubilerar och firar 30 år den 22 september

2023 – Förvärv av Söderberghs mattleasing

2022 – Vi identifierar våra värderingar

2022 – Flyttar till nybyggt tvätteri i Upplands Väsby vilket innebär att samtliga tvätterier fungerar med Hr Björkmans patenterade vattenåtervinningsmetod

2021 – Förvärv av Liisa Entrémattor AB

2018 – Invigning av eget tvätteri i Kalix

2018 – Förvärv av Stockholms Hyr-tvätt

2017 – Förvärv av Sydsvenska Nea i Diö

2016 – Förvärvar fastighet i Kalix

2016 – Erhåller patent för innovativt slutet tvättsystem

2015 – Bygger ut solpaneler på taket till tvätteriet i Arlöv

2015 – Etablering i Norrbotten

2014- Vinnare av EMAS Awards i Europa i kategorin ”Small Companies”, Eco-innovations improving environmental performance

2013- Blir som första företag utanför Nordamerika certifierad med CLEAN GREEN

2012

 • Första bilen i drift med biogas uppvärmt skåp
 • Patentsökt reningsanläggning
 • Introduktion av Biologiskt rengöringsmedel
 • Introduktion av Sober Black, tillverkad av återvunna PET flaskor
 • Förvärv av Entréservice i Stockholm AB

2011- Etablering Stockholm

2010 – Etablering i Göteborg

2006 – Etablering i Polen

2005- Flyttar till Stora Bernstorp utanför Malmö i ny miljöanpassad anläggning på ca 1500 kvm med bla

 • Egen gasmack
 • Toppmodern automatiserad tvättanläggning
 • Regnvatten i tvättprocessen
 • Första tvätteriet i södra Sverige med Svanen licens

2005 – Samtliga ordinarie bilar är bio/naturgasdrivna

2003 – Kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 26 juni 2003

2001 – Introduktion av första gasbilen.

1999 – Certifierad enligt EMAS

1999- Första tvätteriet i Sverige som blev miljöcertifierad enligt ISO 14001

1997 – Egen miljövänlig tvätt på Höjdrodergatan 17

1997 – Kontoret flyttar från Kilian Zollsgatan till Höjdrodergatan 17

1997 – Förvärv av Tre Städs mattkunder i Helsingborg

1995 – Reny tvättar mattorna, vi förvärvar en del av Renys mattkunder

1995 – Första lagerlokalen på Höjdrodergatan i Malmö, 150 kvm

1995 – Introducerar SuperMat

1994 – Förvärv av Skånsk Mattvätt och Sånt

1993 – Företaget startade på Kilian Zollsgatan i Malmö och mattorna tvättades av Marieholmstvätten

 • Skåne
  040 – 18 72 72
  info(a)hrbjorkman.se

 • Blekinge
  0476 – 217 70
  info(a)hrbjorkman.se

 • Stockholm
  08-230 333
  info(a)hrbjorkman.se

 • Norrbotten
  0923 – 123 333
  info(a)hrbjorkman.se

 • Småland
  0476 – 217 70
  info(a)hrbjorkman.se

 • Göteborg
  031 – 203 333
  info(a)hrbjorkman.se

 • Östergötland
  08-230 333
  info(a)hrbjorkman.se

 • Halland
  031 – 203 333
  info(a)hrbjorkman.se