Affärsidé


Uthyrning av entrémattor med tonvikt på leveranskvalité. Med leveranskvalité menas allt som har med produkten att göra, det vill säga såväl sättet att leverera som mattans kvalité. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal med ett trevligt bemötande. Med våra entrémattor innanför dörren ska våra kunder dels kunna visa upp en ren snygg entré för sina besökare, dels få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt.

Vision


Att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalité och miljötänkande. Att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö – enkelt och bekymmersfritt.

Kundnöjdhet är det viktigaste för oss - Lyssna till några av våra kunder

 • Allt har gått bra. Mattan, byte och chauffören, är nöjda med allt.

  - City Phoneshop, CityPhone

 • Allt fungerar bra - bytet flyter på fint, trevlig kontakt.

  - Lingua Montessoriskola

 • Allt fungerar jättebra! Bra byten, trevlig chaufför, bra mattor.

  - Burger King

 • Allt funkar bra - vi har varit kund i många år och har bara lagt till matta på ett nytt ställe så vi är väl förtrogna med Hr Björkmans.

  - Palmlunds Rydebäck

 • Allt är bra - bytena sköts jättefint, träffat chauffören men inte pratat så mycket med honom men han verkar trevlig. Mattorna är bra, inga problem alls.

  - Executive Health Sweden AB


Mattföretaget på Sveriges topp

se vår film