Affärsidé


Uthyrning av entrémattor med tonvikt på leveranskvalité. Med leveranskvalité menas allt som har med produkten att göra, det vill säga såväl sättet att leverera som mattans kvalité. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal med ett trevligt bemötande. Med våra entrémattor innanför dörren ska våra kunder dels kunna visa upp en ren snygg entré för sina besökare, dels få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt.

Vision


Att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalité och miljötänkande. Att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö – enkelt och bekymmersfritt.

Kundnöjdhet är det viktigaste för oss - Lyssna till några av våra kunder

 • God service och bra dialog. Vår erfarenhet av mattorna är så bra att vi bytt till Hr Björkmans på våra fartyg också!

  - HH-Ferries

 • Mattorna är bra och bytet går snabbt och utan problem. Bra service. Även Jägersro Travbana bredvid oss har mattor från Björkmans och alla är nöjda.

  - Järgersro Stall Café

 • Vi är nöjda och tycker det fungerar fint. Chauffören är snabb och serviceminded.

  - Dear Friends / Vinngroup AB

 • Mattorna ger ett trevligt välkomnande till våra kunder och fyller sina funktioner bra.

  - Larssons Gravyr

 • Allt är bra - bytena sköts jättefint, träffat chauffören men inte pratat så mycket med honom men han verkar trevlig. Mattorna är bra, inga problem alls.

  - Executive Health Sweden AB


Mattföretaget på Sveriges topp

se vår film