Affärsidé


Uthyrning av entrémattor med tonvikt på leveranskvalité. Med leveranskvalité menas allt som har med produkten att göra, det vill säga såväl sättet att leverera som mattans kvalité. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal med ett trevligt bemötande. Med våra entrémattor innanför dörren ska våra kunder dels kunna visa upp en ren snygg entré för sina besökare, dels få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt.

Vision


Att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalité och miljötänkande. Att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö – enkelt och bekymmersfritt.

Kundnöjdhet är det viktigaste för oss - Lyssna till några av våra kunder

 • Vi är nöjda med tjänsten, chauffören och mattorna. Vår trappstäderska dammsuger inte mattorna så ibland kan de vara litet smutsiga men vi ska ta upp en diskussion med henne så det fixar sig säkert. Vi har tidigare haft köpta mattor och uppskattar nu servicen med hämtning/lämning mycket.

  - Brf Högsbo 11:1 AB

 • Mattan är bra. Chaufförerna har kommit som bestämt och hämtat och lämnat ny. Vi är mycket nöjda!

  - KSD Edicom AB Descartes

 • Vi är jättenöjda - allt fungerar jättebra och mattorna är fina och "håller fast" smutsen bra. Har träffat chauffören och han är trevlig.

  - Brf Solbacken

 • Allt fungerar smidigt, bra mattor, trevlig chaufför och bra kontakt.

  - Arredo AB Golvpoolen

 • Vi är mycket nöjda. Det är fina och effektiva mattor, bytena går lätt, trevlig chaufför och bra kontakt på Hr Björkmans i övrigt.

  - Karlberg Harrysson Retail


Mattföretaget på Sveriges topp

se vår film