Affärsidé


Uthyrning av entrémattor med tonvikt på leveranskvalité. Med leveranskvalité menas allt som har med produkten att göra, det vill säga såväl sättet att leverera som mattans kvalité. Våra kunder ska uppleva bytet av entrémattor som en bekymmersfri service utförd av kunnig personal med ett trevligt bemötande. Med våra entrémattor innanför dörren ska våra kunder dels kunna visa upp en ren snygg entré för sina besökare, dels få renare lokaler genom att smuts och väta stoppas effektivt.

Vision


Att alltid vara den ledande leverantören när det gäller service, kvalité och miljötänkande. Att varje kund ska vara en nöjd kund som upplever att vår mattservice genererar en ren och fräsch miljö – enkelt och bekymmersfritt.

Kundnöjdhet är det viktigaste för oss - Lyssna till några av våra kunder

 • Mattan är bra och byte har skett varje månad, precis som bestämt. Jättenöjd!

  - City Service Skomakeri

 • Mattan införskaffades pga problem med att skräp från verkstaden drogs in på kontoret. Mattan har gjort stor skillnad och de är nöjda. Kontakten med företaget samt chaufför funkar bra det också.

  - Mobergs Mekaniska Verkstad

 • Mattorna har fungerat jättebra! Bra kvalitet och fin färg. Bytet funkar fint och chauffören verkar trevlig.

  - Hotel Lorensberg

 • Jättenöjda! Allt funkar jättebra. Bra kontakt och bra service. Jag har träffat chauffören.

  - Painted Pirate Studios

 • Nöjda och belåtna - allt flyter på bra. Chauffören är glad och trevlig och likaså övrig personal och tjänsten till belåtenhet. Mattorna byts som det ska.

  - Marin Teknik Syd AB


Mattföretaget på Sveriges topp

se vår film