Kunskapsbank

Välkommen till vår kunskapsbank, här delar vi med oss av tips, råd och annan information som rör entrémattor.

Värdet av entrémattor i butiker 

De flesta butiker har en stor kundtillströmning, vilket medför att stora mängder smuts och grus dagligen följer med in i lokalerna. För att få bukt med detta problem kan du med fördel investera i en entrématta!

Läs mer…

Vikten av mattor i offentlig miljö

I takt med att de offentliga miljöerna blir en allt centralare plats hos många företag, ökar också kraven på dessa utrymmen. Dels ställs det krav på att de ska vara inbjudande och främja samtal och kreativt tänkande, men de måste också vara praktiska att nyttja. Något som mattor definitivt kan hjälpa till med!

Läs mer…

Vikten av rätt mattvätt 

Det räcker inte med att enbart placera en matta i entrén eller på andra platser i lokalen, den måste även tas om hand om på bästa sätt, vilket görs genom kontinuerlig mattvätt. När du väljer att nyttja vår förstklassiga mattservice hjälper vi dig med båda delar – att hitta rätt mattlösning för dina behov, samt kontinuerlig tvätt av dina nya mattor!

Läs mer…

Designa egen dörrmatta – skapa ett personligt intryck 

Att skapa ett personligt intryck som gör att både kunder och medarbetare känner sig välkommande, samtidigt som de får ett professionellt intryck av er verksamhet, är något som påverkar hela organisationen positivt. För att lyckas med detta allt detta kan ert företag med fördel designa en egen dörrmatta, vilket är möjligt hos oss på HR Björkmans Entrémattor!

Läs mer…

3 sätt att använda en dörrmatta med text

En dörrmatta med text kan användas på så många olika sätt, även utanför entrén. Inte nog med att vi på HR Björkmans Entrémattor tillhandahåller denna typ av mattor, tänkte vi i denna artikel berätta mer om 3 olika sätt som du kan använda en dörrmatta med text!

Läs mer…

Därför bör du använda en entrématta utomhus

För att på bästa sätt skydda dina lokaler och minska slitage på golvet, bör du inte bara använda dig utav en entrématta inomhus, utan även utomhus. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om vilka fördelar det finns med att skaffa en entrématta utomhus!

Läs mer…

5 anledningar att investera i en ståmatta

Långa, stående arbetsdagar är idag verklighet för många människor inom en mängd olika branscher. Något som över tid kan leda till stora fysiska men och i värsta fall även sjukskrivningar. Som tur är finns det dock en enkel lösning på problemet – investera i en ståmatta!

Läs mer…

Mattservice – för en enklare vardag

Funderar du på att införskaffa entrémattor, gångmattor eller avlastningsmattor till företaget, men tycker att det verkar som mycket jobb? Med hjälp av vår mattservice behöver du inte tänka på varken inköp, leverans eller mattvätt – vi sköter allt detta så att du kan fokusera på det du är bäst på!

Läs mer…

Därför bör du använda en trappmatta

Tursamt nog börjar allt fler organisationer idag inse hur pass viktigt det är att ta hand om sin entré för att skapa ett rent och professionellt intryck. Det är dock många som glömmer bort att ta hand om andra våningar och utrymmen i fastigheten, varav ett klassiskt sådan är trappen. Vi tänkte därför berätta mer om varför du bör använda en trappmatta!

Läs mer…

3 fördelar med att använda en ergonomisk matta

Idag kräver allt fler arbetsplatser stående arbete, vilket ökar risken för såväl skador som sjukskrivningar. För att bidra till en bättre arbetsplats med mindre skador och långtidsfrånvaro samt nöjdare medarbetare, kan ni med fördel investera i ergonomiska mattor. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av tre fördelar med att använda en ergonomisk matta!

Läs mer…

Därför bör du använda en absorberande matta

Upplever ni att er entré känns blöt och smutsig? Då är ni inte ensamma, för det är nämligen ett stort problem hos de flesta företag och organisationer. Som tur är kan ni använda er utav en absorberande matta för att bli av med problemet. Låt oss berätta mer!

Läs mer…

Kontorsmattor – för en bättre arbetsplats 

För att miljön på er arbetsplats ska vara så pass bra som möjligt, bör ni definitivt använda er utav kontorsmattor. I denna artikel tänkte vi därför guida er igenom de olika typerna av kontorsmattor som finns tillgängliga på marknaden, samt vilka som lämpar sig utmärkt att använda vart!

Läs mer…

Fördelar med gummerade mattor

Mattor med gummibaksida, så kallade gummerade mattor, föredras idag utav de allra flesta och det är även den typ av mattor som vi på HR Björkmans Entrémattor tillhandahåller våra kunder. Men vad är egentligen fördelar med dessa mattor och när passar det att använda dem? I denna artikel ger vi dig svaret!

Läs mer…

16 anledningar att använda hyrmattor

Upplever ni att entrén är smutsig eller att ljudnivån inne på arbetsplatsen är alldeles för hög? I så fall kan det vara hög tid att börja använda hyrmattor som är en både effektiv och prisvärd lösning på problemet. Vi tänkte i denna artikel berätta mer om varför du ska hyra mattor av oss, samt vilka olika mattyper vi tillhandahåller!

Läs mer…

Gångmattor – för en behagligare arbetsmiljö

Idag har många företag upptäckt hur pass viktigt det är att ta hand om dess entré och därav börjat investera i entrémattor för att slippa smuts i lokalerna, samt skapa ett professionellt intryck hos kunderna. Många glömmer däremot bort att resterande rum och våningar i lokalen även bör förses med gångmattor för att minska ljudnivån och skapa en behagligare arbetsmiljö!

Läs mer…

Loggomattor – Förmedla ert budskap

Om ert företag är i behov av att förmedla ett budskap eller profilera er bättre, kan ni med fördel investera i en loggomatta. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om loggomattor, dess fördelar och hur de bäst kan användas för att förmedla ert budskap eller stärka ert varumärke på ett effektivt sätt!

Läs mer…

Fördelar med en ljuddämpande matta 

Om ni upplever att ljudnivån på arbetsplatsen är lite väl hög, kan ni med fördel investera i en ljuddämpande matta. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om fördelarna med dessa mattor, samt var och hur de bör användas för att dämpa ljudnivåerna så effektivt som möjligt!

Läs mer…

Därför bör du använda en miljömatta

Är det dags att skaffa nya mattor till företaget, men upplever svårigheter att hitta en matta som lever upp till era krav vad gäller både funktion och miljö? Då kan en miljömatta vara rätt val för er! I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om våra unika miljömattor och varför er organisation bör använda sig utav dem.

Läs mer…

Avlastningsmatta – För en bekväm arbetsplats

Jobbar du på en arbetsplats där långvarigt stående är vanligt förekommande? I så fall kan det vara en bra idé att investera i en avlastningsmatta till dig och dina medarbetare. I denna artikel berättar vi därför mer om fördelarna med avlastningsmattor, samt hur du enkelt kan abonnera på dessa hos HR Björkmans Entrémattor!

Läs mer…

Fördelar med en arbetsmatta av gummi

Det allra viktigaste på din arbetsplats bör vara att medarbetarna är friska och glada, vilket i sin tur leder till mindre frånvaro. När det kommer till arbetsplatser där du eller dina kollegor behöver stå mycket, kan det lätt uppstå onödiga belastningar på rygg, höfter, ben och fötter. För att minska denna belastningen och förbättra arbetsmiljön, kan ni med fördel investera i en arbetsmatta av gummi!

Läs mer…

Därför bör du skaffa en dörrmatta med tryck

Om du planerar att investera i nya entrémattor till ert företag, har du troligtvis funderat över vilken typ av matta som är bäst att införskaffa. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om varför du bör skaffa en dörrmatta med tryck!

Lär dig mer…

Skrapgaller – För en optimal entré

När det kommer till ert företags entré är den så mycket mer än enbart ett dörrhål till en byggnad eller lokal. Det är ansiktet utåt för er verksamhet och bör därför tas om hand om på bästa sätt, vilket enkelt kan göras genom att kombinera skrapgaller och entrémattor på ett effektivt sätt.

Lär dig mer…