Designa egen dörrmatta – skapa ett personligt intryck 

Att skapa ett personligt intryck som gör att både kunder och medarbetare känner sig välkommande, samtidigt som de får ett professionellt intryck av er verksamhet, är något som påverkar hela organisationen positivt. För att lyckas med detta allt detta kan ert företag med fördel designa en egen dörrmatta, vilket är möjligt hos oss på HR Björkmans Entrémattor!

 

En matta med tryck – många fördelar

På HR Björkmans Entrémattor tar vi er entré och ert kundbemötande på allvar. Vi anser att entrén är så pass mycket mer än bara en ingång till er verksamhet – det är där besökare bildar sig ett första intryck av organisationen. Ett dåligt första intryck gör att såväl kunder som medarbetare upplever resten av era lokaler på samma sätt, medan ett bra första intryck gör att de får en positiv bild av lokalerna men även ert företag.

Ett bra sätt att välkomna besökare är genom att placera en matta med eget tryck i entrén. Det kan antingen vara en matta som är försedd med er företagslogotyp, en så kallad loggomatta, alternativt en dörrmatta med text. Det är endast fantasin som sätter gränser för vad som är möjligt!

Designa egen dörrmatta

Inte nog med att mattorna hjälper till med att välkomna gästerna med en hälsningsfras, trevligt budskap eller er företagslogotyp, har de även många andra fördelar som gör att de får ett mer professionellt intryck av verksamheten. Inte minst de renliga.

Genom att placera någon av våra högeffektiva mattor i er entré kan ni nämligen även stoppa stora mängder smuts och väta redan innan de tar sig in i lokalerna. Något som i sin tur minskar risken för halkolyckor, minskar kostsamt slitage på golv och minskar era kostnader för städning.

Det slutgiltiga resultatet? Ett rent, fräscht och välskött första intryck, en mer professionell bild av verksamheter, snygga mattor som klär rummet och samtidigt förmedlar ert budskap!

 

Designa din egen dörrmatta hos oss

Oavsett om du är intresserad av att designa din egen dörrmatta med text eller företagslogotyp, kan du göra det hos oss på HR Björkmans Entrémattor. Hos oss kan du enkelt skräddarsy utseendet och sätta din alldeles egna prägel på mattan. Du bestämmer själv hur mattan ska designas varpå vår kunniga personal återkommer med förslag utifrån detta – vi ger inte upp förens du är 100% nöjd!

När du väl är nöjd med designen väljer du enkelt vilket mått du önskar på mattan. Vi erbjuder åtta standardmått men det går även att få mattor i en mängd olika specialmått. Därefter använder vi jetprintteknik för att förse våra miljövänliga entrémattor av 50% återvunnet material med ditt tryck.

Din matta levereras sedan till er entré i våra biogasdrivna bilar. Därefter byts mattan kontinuerligt ut till en ny och ren. Allt efter era behov!

Våra proffsiga och lokala specialister finns tillgängliga från Haparanda i norr till Malmö i söder, och hjälper dig gärna att hitta rätt mattlösning för just er verksamhet. Tveka inte på att kontakta oss redan idag på,

Skåne: 040-18 72 72

Småland: 0476-217 70

Stockholm: 08-230 333

Göteborg: 031-203 333

Norrbotten: 0923-123 33