3 sätt att använda en dörrmatta med text

En dörrmatta med text kan användas på så många olika sätt, även utanför entrén. Inte nog med att vi på HR Björkmans Entrémattor tillhandahåller denna typ av mattor, tänkte vi i denna artikel berätta mer om 3 olika sätt som du kan använda en dörrmatta med text!

 

Välkomna gästerna  

En utav de mest populära användningsområdena för dessa mattor är entrén, där det med fördel kan förses med en trevlig hälsningsfras som välkomnar gästerna. Detta är väldigt fördelaktig inom branscher där det sätts stor vikt vid service, men självklart fungerar de även utmärkt i de flesta yrkesgrenar och lokaler. Placera dem exempelvis i:

  • Hotell
  • Butiker
  • Frisörsalonger
  • Gym
  • Receptioner

Såhär har exempelvis World Congress Center gjort för att välkomna sina gäster på bästa sätt:

Vägled besökarna 

Som nämnts tidigare behövs dessa mattor däremot inte enbart användas vid entrén, utan det lämpar sig även utmärkt att använda på andra platser i lokalerna. Inom såväl restauranger som butiker kan de exempelvis användas för att vägledarna besökarna, kanske med en text som visar vägen till kassan?

Mattorna kan också användas för att förtydliga i vilken sektion som besökarna befinner sig i, samtidigt som de hjälper till att skapa ett trevligare intryck av just den avdelningen. I en dagligvarubutik kan det exempelvis göras på följande sätt:

Dörrmatta med text

Kommunicera ert budskap

Sist men inte minst är mattor med text oerhört effektiva för att kommunicera ert budskap, oavsett vad det än må vara. Kanske vill ni förse dem med er företagsslogan för att förtydliga affärsidén eller också med företagsvärderingar för att förmedla sådant som är viktigt hos just er.

Möjligheterna är minst sagt många och det är enbart fantasin som sätter gränser för vad er dörrmatta med text ska kommunicera!

 

Beställ din dörrmatta med text redan idag! 

Hos oss på HR Björkmans Entrémattor har du möjlighet att skapa din alldeles egna, unika matta. En matta som inte bara har möjlighet att välkomna gäster, vägleda besökare och kommunicera ert budskap, utan som även leder till renare lokaler och en professionell bild av verksamheten.

Våra proffsiga och lokala specialister finns tillgängliga från Haparanda i norr till Malmö i söder, och hjälper dig gärna att hitta rätt mattlösning för just er verksamhet. Tveka inte på att kontakta oss redan idag på,

Skåne: 040-18 72 72

Småland: 0476-217 70

Stockholm: 08-230 333

Göteborg: 031-203 333

Norrbotten: 0923-123 33