Därför bör du skaffa en dörrmatta med tryck

Om du planerar att investera i nya entrémattor till ert företag, har du troligtvis funderat över vilken typ av matta som är bäst att införskaffa. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om varför du bör skaffa en dörrmatta med tryck!

Dörrmatta med tryck

 

Fördelar med dörrmattor

Innan vi berättar mer om varför du bör investera i en dörrmatta med tryck, tänkte vi börja med att berätta om fördelarna med att investera i en entrématta överhuvudtaget. Som du troligtvis är medveten om fastnar det stora mängder smuts och elände under skorna. Det är stenar, damm, snö, väta och annat som fastnar och sedan följer med in i lokalerna. Något som i sin tur kan leda till att golven förstörs och livslängden förkortas.

Genom att investera i en entrématta kan ni däremot stoppa smutsen och vätan från att komma in i lokalerna, vilket både gör att golven inte förstörs samtidigt som lokalerna ser mycket fräschare ut. Något som leder till kostnadsbesparingar när det kommer till såväl golvet som städningen.

 

Profilera företaget genom en dörrmatta med tryck

När ert företag investerar i nya dörrmattor hjälper de dock inte enbart till att hålla lokalerna rena och fräscha, utan de hjälper även till att skapa ett professionellt intryck av er butik eller kontor. Entrén är nämligen det första som era kunder möts utav och bör därför behandlas därefter.

Med en dörrmatta med tryck kan du dessutom enkelt skräddarsy utseendet och sätta din egen prägel på den. Du kan bland annat välja mellan att göra en dörrmatta med er företagslogotyp eller också en dörrmatta med egen text. Oavsett vilket så återkommer våra experter med förslag på hur mattan kan utformas för att bäst uppfylla dina önskemål och krav.

Inte nog med detta så hjälper en logomatta även er att stärka varumärket, samt kommunicera ert budskap till kunderna – snyggt och professionellt!

 

LogoMat™ – för profilen

Hos oss på HR Björkmans Entrémattor har du möjligheten att skapa din egna unika matta. Med en logomatta får dina besökare ett trevligt och personligt välkomnande. Nu med garn av PET och 50 % återvunnet material.

Läs mer om LogoMat™ och dess egenskaper.

Vi har professionella och lokala specialister över hela landet, från Haparanda i norr till Malmö i söder. På så sätt kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med en lokal säljare som hjälper dig att skaffa en effektiv mattlösning anpassad efter era behov!

Varmt välkommen att kontakta oss på,

Skåne: 040-18 72 72

Småland: 0476-217 70

Stockholm: 08-230 333

Göteborg: 031-203 333

Norrbotten: 0923-123 33