Värdet av entrémattor i butiker 

De flesta butiker har en stor kundtillströmning, vilket medför att stora mängder smuts och grus dagligen följer med in i lokalerna. För att få bukt med detta problem kan du med fördel investera i en entrématta!

 

Utmaningar i butiker

Oavsett om du driver en dagligvaru-, klädes- eller skobutik har du troligtvis stor kundtillströmning. Hundratals och ibland tusentals människor som dagligen går in och ut ur lokalerna. Alla dessa människor har också något gemensamt – de drar med sig otaliga mängder grus, smuts och väta. Särskilt under dåliga väderförhållanden.

Faktum är att denna gångtrafik årligen drar in upp till 200 kilo grus, sant och smuts. Något som resulterar i att majoriteten av all smuts i butikslokaler och offentliga miljöer härrör från gångtrafikanter och varuvagnar.

Det må låta obetydligt men denna smuts ställer faktiskt till med stora problem. För det första leder den till kostsamt slitage på golvet, vilket kan halvera dess livslängd. Därutöver måste allt grus och sand tas om hand om, vilket leder till onödigt stora kostnader för städning. Kanske värst av allt skapar den smutsiga entrén ett dåligt första intryck hos dina kunder.

 

Hyr entrémattor – lös problemet

För att få bukt med ovanstående problem, kan du med fördel hyra entrémattor via oss på HR Björkmans Entrémattor. Med hjälp av en absorberande matta stannar nämligen smutsen i entrén och förhindrar kostsamt golvslitage, samt skenande städkostnader. Och viktigaste av allt – dina kunder får ett mer professionellt intryck av verksamheten!

När du väljer att beställa entrémattor från oss på HR Björkmans Entrémattor är du i trygga händer. Vi har ensamrätt på marknadens effektivaste matta, SuperMat ™, vilka vi har levererat i tusentals under de 25 år som vi varit verksamma.

Efter ett inledande samtal får du hjälp av vår lokala mattexpert som hittar den bästa lösningen enligt dina behov. Därefter levereras mattorna till din entré och bytes sedan kontinuerligt ut av oss. På så sätt kan du fokusera på det du gör bäst, utan att behöva oroa dig för en smutsig ingång!

Varmt välkommen att kontakta oss på,

Skåne: 040-18 72 72

Småland: 0476-217 70

Stockholm: 08-230 333

Göteborg: 031-203 333

Norrbotten: 0923-123 33