Loggomattor – Förmedla ert budskap

Om ert företag är i behov av att förmedla ett budskap eller profilera er bättre, kan ni med fördel investera i en loggomatta. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om loggomattor, dess fördelar och hur de bäst kan användas för att förmedla ert budskap eller stärka ert varumärke på ett effektivt sätt!

 

Fördelar med loggomattor 

Innan vi berättar mer om hur ni kan använda loggomattor på bästa sätt, tänkte vi börja med att berätta om alla dess fördelar. En stor fördel med denna typ av mattor är att de besitter många egenskaper, vilket gör att de också kan användas på en mängd olika platser i lokalerna.

Till att börja med besitter loggomattorna samma goda rengöringsegenskaper som andra mattor, vilket innebär att de lämpar sig alldeles utmärkt att använda som entrémattor. På så sätt förhindrar ni att stenar, damm, snö, väta och annat som fastnat under skorna, följer med in i lokalerna.

loggomatta

Något som i sin tur leder till att golven inte slits på samma sätt samtidigt som arbetsplatsen känns renare. Genom att lika smuts och väta inte följer med in i lokalerna behöver ni inte heller städa lika ofta, vilket leder till stora kostnadsbesparingar!

På HR Björkmans Entrémattor anser vi däremot att er entré är så mycket mer än bara ett dörrhål till en byggnad eller lokal. Entrén är det första som era kunder möts utav, vilket innebär att de skapar sig ett första intryck redan där. Genom att bemöta kunderna med en ren entré och snygg loggomatta hjälper det till att skapa ett professionellt intryck av er verksamhet.

hyr loggomatta

En annan stor fördel med denna typ av mattor är att ni har möjlighet att skräddarsy dess utseende i form av färg, form och design. För att förstärka er företagsprofilering kan ni med fördel utforma en matta som följer er grafiska profil i form av färg, samt förse den med er företagslogotyp. Självklart går det också att skapa en matta med en skräddarsydd text som välkomnar besökarna!

Som ni märker är fördelarna med denna typ av mattor många, men framförallt hjälper de till att stärka ert varumärke och förmedla ert budskap på ett tilltalande och professionellt vis!

 

Mer än bara entrématta…

En loggomatta är dock så mycket mer än bara en entrématta. De kan användas i en mängd olika sammanhang och platser i lokalerna. På hotell kan de exempelvis användas i receptionen för att välkomna gästerna med en trevlig hälsningsfras. De kan också användas i restauranger eller butiker, där de exempelvis kan förses med texten ”till kassa”.

loggomattor

Användningsområdena är minst sagt många och det är endast fantasin som sätter gränser för vad ni vill förmedla. Önskar ni hjälp med att utforma mattan kan ni även ta hjälp av våra kunniga experter som kommer med förslag på hur den kan utformas för att bäst uppfylla era krav på utformning och framförande!

För att få ut mesta möjliga vad gäller både renlighet och förmedling av budskap, rekommenderar vi varmt att ni använder er utav vår SuperMat™ som första matta i entrén, följt av vår LogoMat™ som andra matta. På så sätt följer minimalt med smuts och väta in i lokalerna samtidigt som ni kan förmedla ert budskap eller stärka ert varumärke på ett effektivt sätt.

 

 Hyr er loggomatta idag!

Idag inser allt fler företag hur viktigt det är att förmedla sitt budskap och stärka sitt varumärke, samt hur pass kostnadseffektivt de kan göra detta med hjälp av en loggomatta. Om er organisation också kommit till den insikten, kan ni med fördel hyra era mattor av oss på HR Björkmans Entrémattor.

Vi har professionella och lokala specialister över hela landet, från Haparanda i norr till Malmö i söder. På så sätt kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med en lokal säljare som hjälper dig att skaffa en effektiv mattlösning anpassad efter era behov!

Varmt välkommen att kontakta oss på,

Skåne: 040-18 72 72

Småland: 0476-217 70

Stockholm: 08-230 333

Göteborg: 031-203 333

Norrbotten: 0923-123 33