Mattservice – för en enklare vardag

Funderar du på att införskaffa entrémattor, gångmattor eller avlastningsmattor till företaget, men tycker att det verkar som mycket jobb? Med hjälp av vår mattservice behöver du inte tänka på varken inköp, leverans eller mattvätt – vi sköter allt detta så att du kan fokusera på det du är bäst på!

 mattservice

 

Behov på dagens arbetsplatser 

På i princip samtliga svenska arbetsplatser finns det idag ett stort behov av mattor, oavsett företag och typ av matta. Såväl butiker som caféer, verkstäder, hotell, skolor, kontor och sjukhus är i behov av mattor som håller lokalerna rena och trivsamma för både anställda och besökare.

Du känner säkerligen igen denna hemska syn på jobbet:

Entrémattor är bland annat nödvändiga för att hålla entrén ren och fräsch, vilket skapar ett mer professionellt intryck hos besökare, samtidigt som de också minskar risken för halkolyckor. Andra behov på arbetsplatser är att skapa en bättre akustik i lokalerna, vilket en gångmatta enkelt kan lösa. För de medarbetare som står upp större delen av dagen kan även en avlastningsmatta vara nödvändig för att minska problem med rygg, axlar och nacke!

Hyra entrématta logomatta

Trots att så många arbetsplatser har ett behov av mattor av olika slag, struntar många i att införskaffa dem. I de flesta fall handlar det om att man inte vet vilken eller vilka mattor som bäst uppfyller de behov man har, samt att man inte finner tiden till att införskaffa dem. Hinner man däremot med detta så finner många att den löpande skötseln av mattorna är en utmaning.

Som tur är slipper du allt detta med hjälp av vår kompletta mattservice…

 

Ta hjälp av vår mattservice

På HR Björkmans Entrémattor har vi insett vilka behov som finns på dagens arbetsplatser, samt vilka utmaningar som hindrar dem från att införskaffa nya mattor. För att lösa detta har vi skapat en komplett mattservice som gör att du slipper tänka på såväl inköp som leverans och tvätt!

När du väljer att överlåta arbetet till oss kan du luta fötterna tillbaks och fokusera på det du är bäst på – att vidareutveckla din verksamhet – medan vi tar hand om:

 

Byte

Till att börja med lägger vi ut en ny och fräsch matta efter dina behov. Efter den förbestämda tidsintervallen hämtar vi därefter upp den smutsiga mattan och byter den mot en ny. Hyr du loggomattor ser vi alltid till att ha dubbletter på lager!

 

Tvätt 

Efter att vi hämtat den smutsiga mattan tvättar vi den med bioteknologi i vårt miljövänliga tvätteri. Detta sker dessutom med insamlat regnvatten, dresserade bakterier och vid låga temperaturer, vilket har lett till att vi idag kan erbjuda Sveriges mest miljövänliga mattservice.

 

Kontroll

Efter att mattan har tvättats lagerhåller vi den tills det är dags för nästa byte. Innan leveransen till dig genomgår den dessutom en kvalitetskontroll för att säkerställa att du alltid får en matta i toppskick.

 

Leverans

Sist men inte minst levererar våra kunniga och trevliga chaufförer din matta med ett leende på läpparna. Självklart sker detta i våra miljövänliga bio-gasbilar!

Som du märker är fördelarna med att använda vår mattservice många. Ifall du också kommit till den insikten och vill beställa mattor, tveka inte på att höra av dig till oss på HR Björkmans Entrémattor redan idag.

Vi har professionella och lokala specialister över hela landet, från Haparanda i norr till Malmö i söder. På så sätt kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med en lokal säljare som hjälper dig att skaffa en effektiv mattlösning anpassad efter era behov!

Varmt välkommen att kontakta oss på,

Skåne: 040-18 72 72

Småland: 0476-217 70

Stockholm: 08-230 333

Göteborg: 031-203 333

Norrbotten: 0923-123 33