Därför bör du använda en miljömatta

Är det dags att skaffa nya mattor till företaget, men upplever svårigheter att hitta en matta som lever upp till era krav vad gäller både funktion och miljö? Då kan en miljömatta vara rätt val för er! I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om våra unika miljömattor och varför er organisation bör använda sig utav dem.

Miljömatta

 

Vad är en miljömatta? 

Innan vi berättar mer om varför du bör använda en miljömatta och vilka fördelar de tillstår, tänkte vi börja med att reda ut vad en miljömatta egentligen är!

Precis som namnet antyder är det en matta som tar extra hänsyn till miljön, vanligtvis i det avseendet att de är tillverkade av ett miljövänligt eller återvunnet material. Våra högkvalitativa och effektiva miljömattor är exempelvis tillverkade av återvunna PET-flaskor utan PVC.

På HR Björkmans Entrémattor låter vi däremot inte miljötänket stanna i mattorna, utan låter hela verksamheten genomsyras av en stark omtanke för miljön. Något som har gjort att vi, efter mycket hårt arbete, idag utformat marknadens mest miljövänliga mattservice.

Förutom våra miljövänliga mattor använder vi oss även utav: 

  • Återanvändningsprocess – cirkulär affärsmodell
  • Bioteknologisk rengöringsprocess
  • Biogasdrivna leveranser
  • Fossilbränslefridriven verksamhet
  • Slutet tvättsystem med 98 % vattenåteranvändning
  • Certifierade enligt ISO 14001, EMAS och Clean Green

Läs mer om vårt miljöarbete.

 

Fördelar med att använda en miljömatta 

Många har idag en förutfattad uppfattning om att man blir tvungen att tumma på egenskaperna när man väljer att investera i miljömattor, men så är inte fallet!

Genom att välja vår miljövänliga matta EcoMat™ får du en tålig entrématta som effektivt suger åt sig smuts, damm och väta redan innan de når dina lokaler. Tack vare de högkvalitativa fibrerna torkar den dessutom snabbt samtidigt som den släpper igenom smuts, vilket i sin tur leder till att den håller sig ren och snygg längre!

Entrematta EcoMat™

Inte nog med att den högpresterande mattan skyddar dina lokaler från smuts och väta, förhöjer den även det första intrycket med sin snygga och stilrena design. Genom dess goda egenskaper och snygga stilrena design kan den även användas i alla typer av miljöer och inte enbart i entrén. Den kan även användas i korridorer, på våning 2, i omklädningsrum, mässhallar, varuhus och andra miljöer där den även verkar ljuddämpande.

 

Hyr dina miljömattor idag!

Allt fler företag inser idag vikten av att använda sig utav vår högpresterande EcoMat™. Ja, EcoMat™ presterar så pass bra att vi valt att göra den till standardmatta i vårt stora utbud av hyrmattor. Gör som hundratals andra företag och välj Sveriges mest miljövänliga mattservice!

Läs mer om EcoMat™.

Vi har professionella och lokala specialister över hela landet, från Haparanda i norr till Malmö i söder. På så sätt kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med en lokal säljare som hjälper dig att skaffa en effektiv mattlösning anpassad efter era behov!

Varmt välkommen att kontakta oss på,

Skåne: 040-18 72 72

Småland: 0476-217 70

Stockholm: 08-230 333

Göteborg: 031-203 333

Norrbotten: 0923-123 33