Skrapgaller – För en optimal entré

När det kommer till ert företags entré är den så mycket mer än enbart ett dörrhål till en byggnad eller lokal. Det är ansiktet utåt för er verksamhet och bör därför tas om hand om på bästa sätt, vilket enkelt kan göras genom att kombinera skrapgaller och entrémattor på ett effektivt sätt.

 

Fördelar med skrapgaller 

Som nämnts ovan är entrén ert ansikte utåt, vilket innebär att det även är det första intrycket som besökare får av verksamheten. Genom att investera i en välplanerad och snygg entré kan ni ingjuta en känsla av kvalitét och förtroende hos kunderna, vilket är en viktig del av hur de upplever resten av verksamheten.

För att göra detta på ett effektivt sätt gäller det att ha ett helhetstänk som startar redan när kunderna sätter första fot hos er, vilket görs bäst med hjälp av ett skrapgaller som sedan följs av eleganta entrémattor. Varför inte med en entrématta som har er företagslogotyp på sig?

 

Nackdelar med skrapgaller av gjutjärn

Idag finns det ett stort utbud av skrapgaller i en mängd olika utföranden. Allra vanligast är väl kanske de klassiska gallren som är tillverkade av gjutjärn eller varmförzinkat stål. Rent funktionsmässigt är det inget fel på denna typ av produkt – de kan användas utomhus då de tål hårda påfrestningar och de har även en god skrapförmåga.

När det kommer till utseendet hjälper de dock inte till att skapa den där snygga entrén som ingjuter en känsla av kvalitét och förtroende hos kunden. Istället finns det andra alternativ som ger bästa möjliga funktion samt utseende.

 

Profilmattor – stoppar smutsen med sofistikerad design 

Istället för galler av gjutjärn föredrar vi på HR Björkmans Entrémattor att man använder sig utav profilmattor, vilka effektivt stoppar smutsen med sofistikerad design. Profilmattorna är tillverkade av hållbara och slitstarka aluminiumprofiler som sedan kan utrustas med en mängd olika inlägg.

Inlägg som är framställda för att effektivt ta bort smuts och grus så att dina lokaler håller sig rena och fräscha. Våra mattspecialister hjälper dig gärna att välja det inlägg som passar bäst för just er entré:

  • Gummi-inlägg
  • Gummi-inlägg alternerat med skrapstång
  • Matt-inlägg med korsade fibertrådar
  • Matt-inlägg med korsade fibertrådar alternerat med skrapstång
  • Matt-inlägg med korsade fibertrådar alternerat med gummi-inlägg

 

Så fungerar det 

De effektiva mattorna fungerar på ett sådant sätt att grus och smuts faller ner och samlas mellan lamellerna, vilket gör att det varken syns eller orsakar problem. Under påfrestande tider då det följer med som mest smuts, kan du smidigt rulla upp mattan och ta bort underliggande smuts.

Är du intresserad av att lära dig mer om dessa effektiva mattor? Läs då vår broschyr om profilmattor.

 

Beställ mattor nu

På HR Björkmans Entrémattor har vi professionella och lokala specialister över hela landet, från Haparanda i norr till Malmö i söder. Något som gör att du alltid kan komma i kontakt med en lokal säljare som hjälper dig att skapa en effektiv mattlösning efter behov!

Varmt välkommen att kontakta oss på,

Skåne: 040-18 72 72

Småland: 0476-217 70

Stockholm: 08-230 333

Göteborg: 031-203 333

Norrbotten: 0923-123 33