Mattor Huddinge

En entrématta är det enklaste och billigaste sättet för ditt företag att få en skinande ren ingång. Med denna insikt samt en vision om att underlätta vardagen för organisationer, föddes idén om en komplett mattservice. Vi har därefter spenderat över två decennier på att utveckla vår tjänst där vi sköter såväl både byte, tvätt och leverans av mattor!

Använd vår förstklassiga mattservice

När det kommer till renligheten finns det många utmaningar för dagens företag. Fotgängare och kundvagnar drar nämligen in upp till 200 kilo sand, grus och smuts i byggnader. Något som i sin tur leder till ökade kostnader för städning, kostsamt slitage på golvet, en ökad skaderisk, samt ett försämrat intryck hos besökare.

Er entré är så mycket mer än bara ett hål i en byggnad. Det är den plats där besökare får en första kontakt med er verksamhet. En plats där de skapar sig ett första intryck av företaget. Med anledning av detta bör den också tas om hand om därefter!

Att göra det enklare för företag att få en ren och fräsch entré har vi därför gjort till vårt uppdrag. Och tro oss – när du väljer att använda vår förstklassiga mattservice är du i tryggt sällskap. Vi ser till att kontinuerligt byta ut, tvätta och leverera nya mattor till er företagsingång. Processen går till på följande sätt:

  1. Byte – Det hela börjar med att vi sätter ut en ny entrématta hos er. Den smutsiga mattan hämtas därefter upp enligt din önskade tidsintervall för att ge plats åt en nytvättad.
  2. Tvätt – Den smutsiga mattan körs sedan till vårt prisbelönta tvätteri, i vilket den tvättas på miljövänligt vis. Bland annat använder vi oss av bioteknik, ett slutet system, samt insamlat regnvatten under tvättningen. En process som dels är miljövänlig men också ger mattorna en ökad livslängd.
  3. Kontroll – Efter en miljövänlig tvättning förvaras mattan hos oss. För att säkerställa att den är i bästa tänkbara skick genomgår den även en kvalitetskontroll innan det är dags för leverans igen.
  1. Leverans – Din nytvättade matta levereras sedan till dig och voila – din entré fortsätter att vara smutsfri samtidigt som både medarbetare och besökare får ett professionellare intryck av verksamheten.

Våra kunniga mattspecialister står redo att hjälpa just dig. Tveka inte på att höra av dig till oss redan idag om du är i behov av mattor i Huddinge. Du når oss på 08–230 333, varmt välkommen!

Vi arbetar inom hela Stockholms län, alla dess kommuner och tätorter. HR Björkmans Entrémattor hjälper er oavsett vart er verksamhet är belägen: