Mattor Järfälla

Är du trött på att ingången till ert företag alltid är smutsig? Då kan det vara en bra idé att använda vår kompletta mattservice. När du gör detta ser vi på HR Björkmans Entrémattor till att leverera, tvätta och byta ut mattorna i er entré!

Utmaningar på dagens arbetsplatser

Oavsett om du äger ett café, hotell, kontor, verkstad eller liknande, finns det ett stort behov av effektiva entrémattor. I en vanlig fastighet dras det nämligen årligen in upp till 200 kilo grus, sand och smuts. Majoriteten av all denna smuts, hela 80 procent, kommer från gångtrafikanter och varukorgar.

Detta skapar minst sagt stora utmaningar på flertalet håll eftersom smutsen leder till stora städkostander, kostsamt slitage, ökad skaderisk, samt ett försämrat intryck hos såväl medarbetare som besökare.

Medan en smutsig ingång ger en dålig uppfattning om företaget, kan en ren ingång istället göra att besökarna får ett positiv intryck. För att lösa detta på enklaste vis kan du med fördel använda vår förstklassiga mattservice.

Använd vår mattservice

När du väljer att nyttja vår mattservice kan du känna dig trygg. Vi sköter både byte, tvätt och leverans av mattor – så att dina lokaler hålls rena och fräscha samtidigt som du får mer tid över till annat. Du kommer enkelt igång genom att:

  1. Kontakta vår lokala mattexpert i Järfälla på 08–230 333.
  2. Vår specialist hjälper dig att hitta en lösning som passar dina behov.
  3. Tillsammans med specialisten får du utforska vårt stora utbud av mattor för att hitta den som passar bäst för dig. I samråd med vår mattspecialist väljer du dessutom en bytesintervall.
  4. Sist men inte levereras din nya, fräscha matta till er.

Som du märker är fördelarna med vår mattservice många. Om du också är i behov av mattor i Järfälla, tveka inte på att höra av dig till oss på HR Björkmans Entrémattor. Du når vår lokala mattspecialist direkt på 08–230 333, varmt välkommen!

Vi arbetar inom hela Stockholms län, alla dess kommuner och tätorter. HR Björkmans Entrémattor hjälper er oavsett vart er verksamhet är belägen: