Mattor Lidingö

Är du på jakt efter mattor på Lidingö? Då har du kommit helt rätt! Vi på HR Björkmans Entrémattor hjälper såväl små som stora organisationer med leverans, tvätt och byte av mattor på Lidingö.

Din mattleverantör på Lidingö

När vi startade vår verksamhet för över två decennier sedan gjorde vi det med en viktig vetskap och vision. Med insikten om att en effektiv entrématta kan ge dig en fräsch entré som välkomnar gästerna på bästa sätt, samt en vision om att göra livet lättare för företagare, började vi utforma vår förstklassiga mattservice.

Då du väljer att använda vår mattservice är du i tryggt sällskap. Vi sköter både byte, tvätt och leverans av mattor – så att du kan fokusera på annat som är viktigare. Exempelvis att få din verksamhet att växa. Det hela går till på följande sätt:

  1. Byte – Som ett första steg i vårt samarbete placerar vi en ny, fräsch matta i er entré. Enligt förbestämd tid hämtar vi sedan upp den smutsiga entrémattan samtidigt som vi byter ut den mot en ny.
  2. Tvätt – Efter att vi hämtat upp den smutsiga mattan åker den raka vägen till vårt miljövänliga tvätteri, i vilket den rengörs med bioteknik.
  3. Kontroll – När vi väl har rengjort mattan lagerhåller vi den tills det är dags för nästa byte. Innan leverans kontrolleras den för att säkerställa bästa möjliga kvalitet.
  4. Leverans – Sist men inte minst levererar vi den nytvättade mattan till din verksamhet på Lidingö. Detta sker i våra bio-gasbilar samt av våra kunniga ambassadörer – chaufförerna.

Stort utbud av mattor 

En annan stor fördel med att använda vår förstklassiga mattservice, är att vi erbjuder ett stort utbud av mattor – både för din entré men också för resterande utrymmen i lokalerna. Bland vårt sortiment kan du bland annat välja mellan:

Att få en ren och fräsch entré har aldrig varit enklare. Tveka inte på att kontakta vår lokala mattspecialist på 08–230 333 för att komma igång med vår mattservice redan idag, varmt välkommen!

Vi arbetar inom hela Stockholms län, alla dess kommuner och tätorter. HR Björkmans Entrémattor hjälper er oavsett vart er verksamhet är belägen: