Mattor Nacka

Är du på jakt efter någon som har möjlighet att förse ert företag med mattor i Nacka? Då har du hamnat helt rätt! Vi på HR Björkmans Entrémattor kan vara behjälplig med såväl leverans, tvätt och byte av mattor i Nacka.

Din mattleverantör i Nacka

HR Björkmans Entrémattor såg sitt ljus för över två decennier sedan. Det har hänt mycket under dessa 20 år och idag är vi en av Sveriges främsta mattleverantörer. Mycket tack vare att vi spenderat alla dessa år på att finslipa vår förstklassiga mattservice, vilken ser till att er entré alltid är presentabel samtidigt som du har mer tid över till annat!

Renligheten är nämligen en stor utmaning för alla verksamheter eftersom fotgängare i snitt drar in 200 kilo grus och smuts i fastigheter per år. Smuts som i sin tur mynnar ut till kostsam städning och slitage, samt en ökad skaderisk och försämrat första intryck hos besökare.

Att se till att din entré alltid är ren, presentabel och bidrar till ett förbättrat första intryck hos gäster, har vi därför gjort till vårt främsta uppdrag. Vi hjälper er att kontinuerligt byta ut, tvätta och leverera entrémattor till ert företag.

Stort utbud av mattor 

Är du fortfarande inte övertygad? En annan stor fördel med att nyttja vår mattservice, är att vi tillhandahåller ett stort utbud av mattor. Bland vårt sortiment hittar du bland annat:

SuperMat™ – Vår allra effektivaste entrématta som vi dessutom har ensamrätt på. Dess goda egenskaper gör att den kan användas även i de mest utsatta områdena. Nämnde vi att den suger upp och skrapar av upp till dubbelt så mycket smuts som andra mattor på marknaden?

EcoMat™ – Detta är vår miljövänligaste matta som är tillverkad av återvunna PET-flaskor. Trots detta har den dock samma goda funktionalitet och suger effektivt åt sig smuts och väta. Den är dessutom väldigt snygg och kan användas i samtliga typer av miljöer.

LogoMat™ – För att både skydda lokalerna från smuts och kommunicera ert budskap, kan ni använda vår loggomatta. Med LogoMat™ kan ni enkelt få en skräddarsydd matta med er företagslogotyp eller valfri text.

Som du märker finns det många förmåner med att använda vår tjänst. Om du också är i behov av mattor i Nacka, kan du med fördel kontakta oss på HR Björkmans Entrémattor. Du når oss på 08–230 333, varmt välkommen!

Vi arbetar inom hela Stockholms län, alla dess kommuner och tätorter. HR Björkmans Entrémattor hjälper er oavsett vart er verksamhet är belägen: