Mattor Östermalm 

Om ert företag är i behov av mattor på Östermalm, kan ni med fördel ta hjälp av oss på HR Björkmans Entrémattor! Ändå sedan vår verksamhet grundades för två decennier sedan har vi hjälpt företag att få en ren och fräsch entré.

Nyttja vår kompletta mattservice

På HR Björkmans Entrémattor bryr vi oss om er entré. Vi ser den som mer än bara ett hål i en byggnad. För oss är det en plats där både medarbetare och kunder skapar sig ett första intryck av er verksamhet och den bör därför tas om hand om därefter.

Att skapa ett personligt intryck som gör att både kunder och medarbetare känner sig välkomnande, samtidigt som de får ett professionellt intryck av er verksamhet, är något som påverkar hela organisationen positivt. För att lyckas med allt detta kan ert företag med fördel nyttja vår kompletta mattservice.

När ni väljer att använda vår mattservice kan ni känna er trygga med att vi tar hand om:

  • Behovsanalys
  • Rådgivning
  • Stort utbud av mattor
  • Miljövänlig leverans
  • Kontinuerligt mattbyte
  • Miljövänlig tvättning i prisbelönt tvätteri
  • Lagerhållning
  • Kvalitetskontroll
  • Kundservice

Stort utbud av mattor

Som nämnts ovan tillhandahåller vi ett stort utbud av mattor, vilket gör att du garanterat hittar en matta som tillfredsställer just era behov. Bland vårt storartade sortiment hittar ni bland annat:

SuperMat™ – Detta är vår allra effektivaste entrématta som lämpar sig utmärkt att använda i extra utsatta områden. SuperMat™ är utrustad med både skrap och tork, vilket gör att den suger upp till 50% mer smuts i jämförelse med andra mattor på marknaden. Vi är dessutom den enda aktören på marknaden som får erbjuda SuperMat™!

EcoMat™ – Letar ni efter en både snygg och effektiv matta som kan användas i såväl entrén som på andra håll i lokalerna, kan vi med fördel rekommendera EcoMat™. En miljömärkt matta av återvunna PET-flaskor som effektivt drar åt sig vätan.

LogoMat™ – Oavsett om ni är intresserad av att designa er egen dörrmatta med text eller företagslogotyp, kan ni göra det hos oss på HR Björkmans Entrémattor. Med LogoMat™ kan ni enkelt få en skräddarsydd matta som dels håller entrén fräsch men också välkomnar kunderna på bästa sätt!

Vi arbetar inom hela Stockholms län, alla dess kommuner och tätorter. HR Björkmans Entrémattor hjälper er oavsett vart er verksamhet är belägen: