Mattor Södermalm

Med hjälp av en entrématta kan du med enkelhet få en fräsch ingång som hälsar dina besökare välkomna på bästa sätt. Med denna lärdom började vi på HR Björkmans Entrémattor samt en vision om att göra vardagen enklare för företag, började vi utforma vår kompletta mattservice.

Använd vår kompletta mattservice

Mycket har hänt sedan vi startade vår verksamhet för över 20 år sedan. Idag har vi vuxit till en av Sveriges främsta mattleverantörer, men trots detta har vision alltid varit densamma – att leverera en mattservice som bidrar till en ren miljö och gör livet enklare för företagare.

Att skapa ett personligt intryck som gör att både kunder och medarbetare känner sig välkommande, samtidigt som de får ett professionellt intryck av er verksamhet, är något som påverkar hela organisationen positivt. För att lyckas med allt detta kan ert företag med fördel nyttja vår kompletta mattservice.

När du väljer att använda vår tjänst kan du vara säker på att vi tar hand om allt ifrån byte och tvätt till kontroll och leverans av dina mattor. Att komma igång är dessutom enkelt:

  1. Kontakta vår lokala mattexpert på 08–230 333.
  2. Vår expert hjälper dig att den lösning som bäst uppfyller dina behov.
  3. Du får möjligheten att kolla igenom vårt stora utbud av mattor och tillsammans med vår mattspecialist väljer du en lämplig matta och bytesintervall.
  4. Din nya, fräscha matta levereras sedan till ditt företag.

Som du märker finns det många förmåner med att använda vår mattservice. Ifall du också kommit till den inblicken och vill beställa mattor, kan du med fördel kontakta oss på HR Björkmans Entrémattor redan idag. Du når oss på 08–230 333, varmt välkommen!

Vi arbetar inom hela Stockholms län, alla dess kommuner och tätorter. HR Björkmans Entrémattor hjälper er oavsett vart er verksamhet är belägen: