Mattor Solna

Letar du efter någon som har möjlighet att förse dig med mattor i Solna? I så fall har du kommit till helt rätt företag! På HR Björkmans Entrémattor hjälper vi företag med såväl leverans, tvätt och byte av mattor i Solna.

Din mattleverantör i Solna 

HR Björkmans Entrémattor startade för över 20 år sedan. Under dessa två decennier har vi hjälpt företag att hålla sina entréer rena och fräscha genom vår förstklassiga mattservice. Er entré är så mycket mer än bara ett hål i en byggnad. Det är där kunderna skapar sig ett första intryck av verksamheten och bör därför skötas därefter!

När du väljer att nyttja vår mattservice är du i trygga händer. Vi sköter både byte, tvätt och leverans av mattor – så att du kan fokusera på annat som är viktigare. Exempelvis att få din verksamhet att växa.

Att komma igång med vår mattservice är enkelt:

  1. Du hör av dig till någon av våra lokala mattspecialister på 08–230 333.
  2. En av våra experter hjälper dig att hitta en mattlösning som passar just dina behov.
  3. Du ges möjlighet att utforska vårt stora mattutbud och tillsammans med vår expert väljer du den matta och bytesintervall som passar bäst för dig.
  4. Mattorna levereras till ditt företag och voila – din entré är fri från smuts samtidigt kunderna får ett professionellare intryck av verksamheten!

Som du märker finns det många fördelar med att använda vår tjänst. Ifall du också kommit till den insikten och vill beställa mattor, tveka inte på att höra av dig till oss på HR Björkmans Entrémattor redan idag. Du når oss på 08–230 333, varmt välkommen!

Vi arbetar inom hela Stockholms län, alla dess kommuner och tätorter. HR Björkmans Entrémattor hjälper er oavsett vart er verksamhet är belägen: