Mattor Täby

Är du på jakt efter mattor i Täby? I så fall har du hittat till helt rätt företag! Vi på HR Björkmans Entrémattor hjälper såväl små som stora organisationer med leverans, tvätt och byte av mattor.

Marknadens miljövänligaste mattservice

På HR Björkmans Entrémattor bryr vi oss verkligen om er företagsingång. Vi anser att den är så mycket mer än enbart ett hål i en byggnad. Det är en plats där såväl medarbetare som besökare skapar sig ett första intryck av verksamheten, vilket innebär att den också bör tas hand om därefter.

Med detta som grund har vi därför utvecklat en komplett mattservice som ser till att er entré alltid är skinande ren och redo att välkomna gäster på bästa sätt. Vi sköter både byte, tvätt och leverans av mattor – så att du kan fokusera på annat som är viktigare.

Det är däremot inte bara er entré som vi bryr oss om, utan vi engagerar oss även starkt för miljön. När du väljer att hyra din matta hos oss kan du därför vara säker på att du använder marknadens miljövänligaste mattservice. Detta innebär bland annat att:

  • Vi använder oss av en cirkulär affärsmodell
  • Vi använder oss av en bioteknologisk rengöringsprocess
  • Vi använder oss endast av biogasdrivna leveranser
  • Vi är en fossilbränslefridriven verksamhet
  • Vi använder oss av ett slutet tvättsystem med 98% vattenåteranvändning
  • Vi är certifierade enligt ISO 14001, EMAS och Clean Green

Välj mellan ett stort mattutbud

Som om allt detta inte skulle vara nog med förmåner att välja HR Björkmans Entrémattor, tillhandahåller vi dessutom ett stort utbud av mattor. När du väljer att använda vår tjänst kan du bland annat få följande mattor levererade till dig:

SuperMat™ – Vår allra tuffaste entrématta som vi dessutom har ensamrätt på. Fångar upp till 50% mer smuts än andra motsvarigheter på marknaden.

EcoMat™ – Vår miljömärkta matta som är tillverkad av återvunna PET-flaskor. En både snygg och praktisk matat som kan användas i vilken miljö som helst.

LogoMat™ –  Vår loggomatta som kan skräddarsys efter era behov, oavsett om ni önskar er företagslogotyp eller valfri text.

Som du säkerligen märker finns det många fördelar med att använda vår mattjänst. Om du också är i behov av mattor i Täby, tveka inte på att höra av dig till oss på HR Björkmans Entrémattor. Du når oss på 08–230 333, varmt välkommen!

Vi arbetar inom hela Stockholms län, alla dess kommuner och tätorter. HR Björkmans Entrémattor hjälper er oavsett vart er verksamhet är belägen: